KAEFER Energy

KAEFER Energy

KAEFER Energy er del av KAEFER Group, et av Europas største entreprenørselskaper. Konsernet omsetter for ca. 1,7 milliarder Euro og har ca 30 000 ansatte over hele verden.

KAEFER Energy er en ledende leverandør til olje- og gassindustrien i Norge. Bedriften har 1.100 ansatte innen ISO-fagene (Isolering, Stillas, Overflate), Innredning, HVAC og Tilkomstteknikk .

I høyaktivitetsperioder sysselsetter vi gjennom våre kontrakter mer enn 2.000 personer.

KAEFER Energy har en omsetning på rundt 2 milliarder kroner, og har langsiktige utbyggings-, vedlikeholds- og modifikasjons kontrakter, både on- og offshore.

KAEFER Energy har etablert en sterk Lean-kultur. Vi skaper merverdi for våre kunder og ansatte gjennom forbedring av våre arbeidsprosesser ved å: jobbe sikkert, levere kvalitet og i henhold til plan, på en kostnadseffektiv måte.

I forbindelse med vår forbedringsreise investerer vi tungt også innen innovasjon og digitalisering, med mål om å levere merverdi for kundene og sikre god inntjening for bedriften, og derigjennom trygge arbeidsplassene for våre ansatte .

Annnonsørinnhold

Feirer 100 år med 100 nye medarbeidere

Publisert

KAEFER Energy som er en del KAEFER Group, et av Europas største entreprenørselskaper innen isolering, tilkomst, overflatebehandling, innredning og HVAC kan i år feire hele 100 år i industrien.

Thorbjørn Jensen, HR-direktør i KAEFER Energy feirer med å ansette flere nyutdannede i fagene overflatebehandling, isolering og stillas. - Aktivitetsnivået vil øke både på offshore og land, og vi er godt i gang med å planlegge bemanningen for de neste års økende oppdragsmengde. Det er helst kandidater med fagbrev vi ønsker, men har de god dokumentert erfaring innen faget, vil også disse vurderes, legger Jensen til.

HR-direktør Thorbjørn Jensen i KAEFER Energy
HR-direktør Thorbjørn Jensen i KAEFER Energy

Hvilke medarbeidere er det KAEFER Energy søker? 

Ifølge Jensen er behovet stort for operatører og arbeidsledere innen industrimalingsfaget, og en stor fordel er om disse også innehar kompetanse innen tilkomstteknikk, passiv brannbeskyttelse eller annen dokumentert spesialkompetanse. - Vi søker også etter operatører og arbeidsledere med fagbrev innen stillas, men også her kan god dokumentert erfaring kompensere for fagbrev for operatører.

Operatører på prefabrikasjonsverksted Stavanger

KAEFER Energy har sitt prefabrikasjonsverksted for stål- og isolasjonsprodukter i Stavanger. Jensen forklarer at verkstedet forsyner alle KAEFERs prosjekter med materiell og er utstyrt med moderne maskiner som gjør arbeidsprosessene effektive og logistikken optimal. Da er det forståelig at behovet er stort for lokale isolatører med fagbrev, eventuelt minimum fem års erfaring fra arbeid på prefabrikasjonsverksted. Operatøren må ha kunnskap om Norsok TR-1660 og isolasjonshåndboken, kunne jobbe nøyaktig, samt lese ISO-tegninger og jobbe selvstendig utfra jobbpakker og tegninger.

Videre forteller Jensen at bedriften satser stort på videreutvikling av tjenestespekteret, og at det i den sammenheng også søkes etter tilkomstteknikere med dokumentert kompetanse innenfor overflatebehandling, mekaniske fag, plate og sveis, elektro, NDT og inspeksjon nivå 2. - Fortrinnsvis ønsker vi å komme i kontakt med de som innehar lang erfaring innen tilkomstteknikk og som er sertifisert i henhold til NS 9600.

Hvorfor skal folk søke seg til KAEFER Energy?

KAEFER Energy er opptatt av at deres medarbeidere har gode samarbeidsevner, positiv serviceinnstilling og fagstolthet. De ønsker medarbeidere som er fleksible og som ønsker å levere varene.

- Vi får mange positive tilbakemeldinger om vårt arbeidsmiljø. Det er godt kameratskap ute i våre prosjekter både på land og offshore, alle snakker med alle og vi legger stor vekt på en åpen og inkluderende holdning, forteller en stolt HR-direktør. - Sist men ikke minst, vi har gjennom mange års godt arbeid og bidrag fra våre ansatte sikret oss langsiktige kontrakter, som igjen gjør at våre arbeidsplasser er sikre. KAEFER Energy er en trygg bedrift å være ansatt i, avslutter Jensen.

Se også: KAEFER Energy søker Tilkomstteknikere innen sorte og hvite fag

Se også: KAEFER Energy søker Sikringsleder/ Fagansvarlig innen tilkomstteknikk

Se flere ledige stillinger hos kaeferenergy.no

Powered by Labrador CMS