AAK Energy Services

AAK Energy Services

Empty article - Subtitle

Annonsørinnhold:

Synliggjør Norges skjulte stuntmenn

Publisert

AAK skaper samhold med Månedens Bilde.

AAK AS er selskapet som klarer det andre mener er umulig. Med tau, trinse og litt klatrebasert hverdagsmagi når AAK-klatrerne frem til steder alle andre rangerer som komplett utilgjengelige. Med en så utfordrende hverdag blir spørsmålet derfor: Hva skjer når Norges beste klatrere skal skape mer samhold på arbeidsplassen?

Oppdrag i alle høyder

I 1987 startet Aak Fjellsportsenter opp. Senteret ble raskt en viktig møteplass for det alpine fjellsportsmiljøet, og samlet slik bred kompetanse innen klatring og sikker ferdsel i høyden. Det gikk ikke mange år før det ble klart at denne kunnskapen også kunne nyttegjøre seg i norsk industri, og slik ble selskapet AAK etablert.

 • Les også: AAK har Norges største kursrigg
 • Direktør salg og marked, Leif Røv, har jobbet i AAK i ni år. Å jobbe i et selskap fullt av ekstremsportklatrere, mener han skaper et helt unikt arbeidsmiljø.

  Det er utrolig gøy å jobbe i AAK, og vi har en stor variasjon av oppdrag. Våre ansatte jobber i alle høyder, fra toppen av boretårn og vindmøller og helt ned til skvalpesonen. Det er en jobb full av adrenalin og risiko. En unik yrkesstolthet og stort fokus på sikkerhet er derfor noe som kjennetegner oss som jobber her.

  Månedens Bilde

  AAK har lokaler ulike steder i Norge, og de ansatte er derfor spredt rundt i landet. I jakten på tett samhold ble svaret Månedens Bilde, en konkurranse hvor de ansatte sender inn bilder de har tatt på jobb i løpet av den siste måneden. Kåringen gjøres av ledergruppen, og månedens fotograf får en liten oppmerksomhet. Dette har blitt en intern konkurranse Leif Røv mener er med på å illustrere selskapets kjerneverdier.

  Månedens Bilde er en utmerket måte å vise frem vårt viktigste konkurransefortrinn - nemlig våre ansatte - for omverden. Konkurransen er slik med på å synliggjøre oss som selskap, samtidig som våre ansatte får se hvilke oppdrag deres kolleger utfører til enhver tid.

  Risikofylt arbeidsdag

  Taubaserte teknikker er en del av «verktøykassen» i AAK, og ute på oppdrag er teamet fullstendig avhengig av hverandre for å få jobben utført trygt og effektivt. Røv påpeker at dette medfører et sterkt samhold i selskapet, noe som ofte vises gjennom en kollektiv respekt og ektefølt omsorg for hverandre.

  Vi jobber tross alt i et selskap hvor hvert oppdrag ligner en stunt-scene i en norsk actionfilm. Det er klart at slike arbeidsforhold kan virke samlende, dersom de blir synliggjort. Sånn sett har Månedens Bilde skapt et helt ny type AAK-samhold. Våre ansatte er kompetente hverdagshelter i ekstreme omgivelser, og de fortjener å se seg selv slik.

  Ikke bare en jobb, men en livsstil

  Røv påpeker at de fleste ansatte også har et aktivt friluftsliv som for eksempel fjellklatring, skikjøring, seiling, og hanggliding - kort fortalt sunne, norske interesser som gjør seg bra i fotografier.

  Mange av våre ansatte utøver en form for sport på fritiden. Av den grunn får vi inn bilder både fra jobb og fritid når Månedens Bilde skal kåres. Det fine med konkurransen er at våre ansatte oftere tar frem kamera for å dokumentere arbeidshverdagen og friluftslivet på si. Slik får man i større grad dokumentert det som gjør en stolt med jobben sin - og livsstilen sin.

  Og hvem er vinner av Månedens Bilde denne gangen?

  Denne gangen var det kollega Runar Slatlem som gikk av med seieren! Bildet er tatt på en transformatorstasjon i Nordsjøen denne sommeren. Stasjonen skal bli bindeleddet mellom tre offshore vindparker og land. Nyt bildet!

Powered by Labrador CMS