Annonsørinnhold:

AAK Safety personell utfører periodiskkontroll av fallsikringsutstyr
AAK Safety personell utfører periodiskkontroll av fallsikringsutstyr

AAK Safety har tatt i bruk Onix Work

Publisert

AAK Safety har tatt i bruk Onix Work, kontroll av arbeidsutstyr har aldri vært enklere og mer pålitelig.

I forskrift om organisering, ledelse og medvirkning (best.nr.701), stilles det krav til at arbeidsgiver utarbeider gode rutiner for oppbevaring, vedlikehold, kontroll og utskifting av personlig verneutstyr.

- Gjennom Onix Work leverer vi dokumentasjon og oppfølging i hele verdikjeden, alt gjennom en sikker skyløsning, sier Yngve Gruner i AAK Safety. Som eier og bruker av arbeidsutstyr møter du strenge krav til oversikt, kontroll og dokumentasjon. Når vi i AAK Safety nå leverer all lovpålagt dokumentasjon inn i Onix Work vil dette effektivisere din hverdag.

Løsningen gjør det enkelt å etterleve myndighetenes krav på en god måte. Onix Work er sømløst integrert med oss som leverandør og dere som eiere/brukere av utstyr. Løsningen kan brukes på de fleste digitale plattformer.

Tar du kontakt med oss kan vi invitere deg til en gratis prøveperiode på 30 dager, du vil da få tilgang til all data vi som leverandør har lagt inn for deg.

I prøveperioden får du tilgang til all funksjonalitet og du kan invitere kolleger.

  • Les også: Derfor bør du prøve en batteri- eller bensindreven klatreassistent
  • AAK Safety utfører kontroll og sertifisering av alt fallsikringsutstyr. Alt av fallsikringsutstyr skal kontrolleres av en kompetent person minimum hver 12. måned. Utstyr som ønskes kontrollert kan sendes inn til vårt service verksted, vi kan også utføre kontrollen på kundens lokasjon etter avtale. Det er muligheter for utlån eller leie av utstyr under gjennomføring av kontroll.

    Vi utfører kontroll av fallsikringsutstyr, taumopeder, og av de fleste typer fallblokker og automatiske nedfirere, og selvsagt av faste sikringssystemer.

    Husk at periodisk kontroll ikke erstatter nødvendigheten av brukerkontroll.

    Les mer om periodisk kontroll her.

Powered by Labrador CMS