AAK Energy Services

AAK Energy Services

Empty article - Subtitle

Annonsørinnhold:

Fallende gjenstander i Statoil

Publisert

Utvidelse av rammeavtale.

AAK AS inngikk en rammeavtale med Statoil februar 2013 gjeldende tjenester innen forebygging av fallende gjenstander for perioden 2013 til 2017 med opsjon på ytterligere forlengelse. Denne kontrakten er nå blitt utvidet for å ivareta mer komplekse tjenester innen sikring av potensielle fallende gjenstander. I tillegg har Statoil gjort et strategisk valg med å tildele denne avtalen til AAK AS som eneste aktør.

AAK AS skal fortsatt levere tjenester innen fallende gjenstands inspeksjoner, fallende gjenstands survey samt opplæring av Statoils personell innen inspeksjons- og observasjonsteknikk.

Utvidelsen av rammeavtalen er resultat av et ønske om et utvidet tjenesteperspektiv, som reflekterer mer komplekse tjenester i tillegg til den enkleste formen for sikring av gjenstander med fallende potensial, med elektrikere, mekanikere, sveisere, riggere og generell ingeniørstøtte.

Tjenestene fra AAK AS vil i hovedsak bli levert til Statoils offshoreinstallasjoner og landanlegg, men rammeavtalen er også tilpasset for å imøtekomme Statoils internasjonale behov for disse tjenestene. Avtaleperioden gjelder ut 2017 med opsjoner med forlengelser.

Dette er en meget viktig kontrakt for oss. AAK har arbeidet i med dette fagfeltet over meget lang tid og har opparbeidet gode systemer samt solid basiskompetanse i organisasjonen innen alle faser av dette arbeidet.

Vi er stolte over å bli valgt igjen og av utvidelsen av rammeavtalen - til en såpass erfaringsbasert og krevende oppgave. Vi gleder oss til å ta fatt, sier Torgeir Nærø, administrerende direktør i AAK AS.

Powered by Labrador CMS