Mintra Group

Mintra Group

Empty article - Subtitle

Annonsørinnhold:

Fallende gjenstander i industrien

Publisert

AAK lanserer e-læringskurs på Trainingportal.

Fallende gjenstander er en utfordring i industrien.

Det er flere ting en gjør for å forebygge dette, forteller Leif Røv, Sales and Marketing Director i AAK AS. For det første har alle installasjoner et krav om årlig inspeksjon. I tillegg kjøres det opplæring for personell som går rundt på installasjonene og gjør observasjoner.

-> Les også: Korte fall kan gi store skader.

AAK er mest kjent for å jobbe praktisk i høyden. Nå har de lansert et e-læringskurs på Trainingportal.no innen fallende gjenstander.

E-læring kan aldri fullt og helt erstatte den praktiske delen, men når det gjelder teori og det å øke forståelse og kunnskap om fallende gjenstander er vi overbevist om at vi kan nå ut til flere ved å supplere kurstilbudet med e-læring.

Leif Røv forteller at det er ikke lovpålagt å ta kurset, men at kurset vil være med å øke kompetanse og ferdigheter omkring fallende gjenstander slik at vi alle sammen kan være med å få ned antallet.

Trude Bergum Stanger er Director of Marketing and Sales i Mintra Trainingportal.

Målgruppen for kurset er alle som jobber offshore, forteller Trude. Det kan være nyansatte som skal lære om dette for første gang, og det kan være folk som har jobbet offshore i mange år som trenger en oppfriskning av kompetansen.

---

Kurset vil blant annet bli presentert på Høydekonferansen 2015 og Trainingportal Competence Days 2015.

Powered by Labrador CMS