Annonsørinnhold:

Arrangerte fagdag med høy fokus på HMS

Publisert

Når det gjelder arbeid i høyden står sikkerhet og HMS alltid i fokus.

I klatrebransjen er det viktig med kontinuerlig oppfølging og videreutvikling av utstyr og opplæring, samt lover og regelverk, både for leverandører og kunder. AAK Safety arrangerer derfor en årlig fagdag hvor de samler kunder fra hele landet til Åndalsnes, Steinsholt og Bergen. Slike HMS-dager er en kjempefin anledning for kundene våre å møtes, utveksle erfaringer og få faglig påfyll.

I tillegg etterspør noen kunder også egne samlinger hvor de kjører interne møter, kombinert med et faglig opplegg hos AAK Safety, forteller utviklingssjef i AAK Safety Eskild Svendson

Ett av temaene i år var HMS dag, som er en kostnadseffektiv måte for kundene å møte lovpålagte krav, opplæring og kontroll av utstyret sitt på, forklarer Svendson. HMS konseptet har blitt populært, da kunden ser at vi løser en hel del oppgaver for dem innenfor et forholdsvis kort tidsrom. Dette gjør at de får kort nedetid og effektiv gjennomføring av lovpålagte krav av en profesjonell aktør som har dette som sin kjernevirksomhet.

Bli oppdatert! Meld deg på vårt nyhetsbrev her

Grunnleggere av Høydekonferansen

AAK Safety har alltid vært tilhenger av det å samle bransjen for å lære av og med hverandre og var, tilbake i 2007, grunnleggere av den populære Høydekonferansen.

Konferansen har siden vært arrangert en rekke ganger og AAK Safety er fortsatt tilstede både som utstillere og deltakere.

-Det er artig at Høydekonferansen vokser både i omfang og popularitet. Da vi sjøsatte konferansen for første gang var det nettopp det vi ønsket, sier Svendson. – Nå gleder vi oss til å treffe og diskutere viktige tema med likesinnede på Lillestrøm 26. Oktober, og håper at de fleste i næringen møter opp.

Utviklingssjef Eskild Svendson i AAK Safety
Utviklingssjef Eskild Svendson i AAK Safety

Sjekk ut program og informasjon om Høydekonferansen

Følg oss på Facebook