AAK Energy Services

AAK Energy Services

Empty article - Subtitle

Annonsørinnhold:

Finnes det en kvinne?

Publisert

AAK Safety er Norges ledende aktør innen sikkert arbeid i høyden, og vi leverer kurs, utstyr, kontroll og rådgivning over hele landet. I tillegg til vårt hovedkontor med kurssenter på Åndalsnes, har vi salgskontor og kurssentre i Vestfold og Bergen. Vi er 29 ansatte, og hadde sist regnskapsår en årsomsetning på 64 MNOK.

- Nå søker vi to nye kursledere til vårt kurssenter i Bergen, forteller Eivor Bjørndalseter i AAK Safety. Vi oppfordrer spesielt kvinner og sikringsledere til å søke.

AAK Safety har rundet 30 år, og Eivor Bjørdalseter forteller at selskapet tidligere har hatt kvinnelige kursledere.

- Men akkurat nå har vi blant våre 29 ansatte kun fire kvinner, og bare en av disse jobber med å holde kurs. Både vår bransje, og kundenes bransjer består i stor grad av menn.

Yngve André Grüner er country manager i AAK Safety. Han forklarer hvorfor de oppfordrer spesielt kvinner til å søke.

- Vi tror at det å få med flere kvinner på laget, gjør oss enda bedre.

Kursledere i AAK Safety har som regel allsidig erfaring fra klatring, og kompetansen og sikkerhetsfilosofien fra fjellet er noe vi bruker i vårt møte med kundene

- I kursavdelingen har vi en variert kursportefølje, som spenner fra grunnleggende dagskurs i fallsikring til avanserte taumetoder i tilkomstteknikk, forteller Eivor Bjørdalseter. I fjor ble vi også, som de første her til lands, sertifisert til å holde GWO-kurs for vindbransjen.

Hun fortsetter.

- Å jobbe som kursleder hos oss byr på en variert og fleksibel arbeidshverdag, der du i tillegg til å holde kurs vil bistå kunder med faglig rådgivning og kontroll av utstyr. Ved å jobbe som kursleder i AAK Safety er du med på å gi kursdeltakere kompetanse og trening slik at de kommer trygt hjem fra jobben. Hver dag.

Har du lyst til å ta en prat om å jobbe hos oss? Les mer om stillingen her.

Powered by Labrador CMS