Annonsørinnhold - enerWE Partner

ABB og Equinor signerer global rammeavtale for olje- og gassvirksomhet

Rammeavtalen bygger på samarbeid på over tre tiår med ABB som støtter Equinor med innovative muligheter i en tid med grønnere og renere energi og økende automatiseringsgrad.

ABB har signert en ny rammeavtale for å levere sikkerhets- og automatiseringssystemer («SAS») til Equinors installerte base og nye prosjekter globalt, noe som hjelper til med å minimere kostnader, prosjektvarighet og risiko.

I avtalen vil ABB benytte sine unike automatiserings- og smarte, digitale løsninger, inkludert simuleringsteknologier og -prosesser, for å muliggjøre kostnadsbesparelser, økt produktivitet og sikkerhet for eksisterende og nye installasjoner både i Norge og internasjonalt.

— Når vi ser på fremtiden for energi, vil det være spennende endringer i olje- og gassindustrien i Norge, inkludert mer autonome operasjoner, sier Per-Erik Holsten, påtroppende administrerende direktør for ABB i Norge. - I mer enn et par tiår har ABB utviklet seg som teknologileder og levert utmerkede resultater for Equinor. Med den nye rammeavtalen vil vi fortsette suksessen sammen og bygge videre på historien og vår felles arv for å støtte Equinor med sikker og effektiv drift over lang tid.

ABB har støttet Equinor i prosjekter og drift siden midten av 1980-tallet, fra leveranser av integrerte sikkerhets- og automatiseringssystemer og elektro og telekommunikasjonssystemer til det nye gassfeltet Aasta Hansteen, til å levere elektro- og telekommunikasjonssystemer til både Mariner-feltet i Nordsjøen og Gina Krog på norsk sokkel. ABB var hovedautomatiserings- og elektro-entreprenør for Peregrino-prosjektet i Brasil, og leverer et integrert ABB Ability ™ sikkerhets- og automatiseringssystem til Johan Castberg.

ABB Industrial Automation ABBs Industrial Automation-virksomhet tilbyr en rekke løsninger for prosess- og hybridindustrier, inkludert bransjespesifikk, integrert automatisering, elektrifisering og digitale løsninger, kontrollteknologier, programvare og avanserte tjenester, samt måling og analyse, marine- og turboløsninger.

Industrial Automation er nummer 2 i markedet globalt. Basert på sin dype domenekunnskap, erfaring og ekspertise i å levere automatiseringsprodukter, systemer og løsninger i verdensklasse, et bredt spekter med komplimenterende digitale- og samarbeidsløsninger på tvers av applikasjoner og bransjer, hjelper Industrial Automation-virksomheten kundene med å forbli konkurransedyktige, forbedre avkastningen og ha en trygg og produktiv drift.

Powered by Labrador CMS