Mintra Group

Mintra Group

Empty article - Subtitle

Annonsørinnhold:

Godkjent av IWCF

Publisert

Trainingportal gir deg muligheten.

Trainingportal gir deg nå mulighet til å ta IWCF Drilling Well Control Level 2-kurs på nettet. Alle som gjennomfører ALTUS Interventions kurs vil nå kunne melde seg opp til IWCF-eksamen i etterkant.

Vi ser at flere av våre kunder har personell med høy kunnskap om brønnkontroll, men som likevel mangler formell kompetanse.

Disse får nå muligheten til å gjennomføre vårt e-læringskurs og deretter verifisere kompetansen med en eksamen som utføres på et av IWCFs akkrediterte sentre, sier Competence and Training Supervisor Andreas Veggeland hos ALTUS Intervention.

Etter at International Well Control Forum (IWCF) gjorde om på retningslinjene for trykkontrollsertifisering, er opplæringen nå inndelt i flere nivåer.

Trainingportals «IWCF Drilling Well Control Level 2» gir kandidatene rettighet til å melde seg på en IWCF-eksamen på level 2.

Når man har bestått en slik eksamen, har man videre rettighet til å delta på kurs på høyere nivå (eksempelvis driller og supervisor).

Vi kommer fortsatt til å tilby vanlige klasseromskurs på level 2, men vi er glade for å kunne tilby dette elæringskurset som et rimeligere alternativ til våre kunder, sier Veggeland.

Powered by Labrador CMS