INTEK

INTEK

Empty article - Subtitle

Annonsørinnhold:

Slik hjelper Intek bedriften din med bedre sluttresultat i produksjonen

Publisert

… og hva er sammenhengen mellom Intek og en prikkete hvit hest?

- Industrien står overfor store utfordringer nå, og dette løses i stor grad av effektivisering. Dette betyr at industrien må digitalisere, automatisere og robotisere, sier administrerende direktør i Intek Engineering, Anita Hager.

Høyere og jevnere kvalitet

Intek driver ingeniørkunst i verdensklasse fra industriparken på Raufoss. De har mange store industribedrifter på kundelisten, der de hjelper bedriftene med store og små automatiserings- og robotiseringsjobber.

- Roboter forenkler ikke bare arbeidsprosesser, men leverer et mye bedre sluttresultat. Den gir høyere og jevnere kvalitet på arbeidsprosessen, har mye mindre nedetid, og den gir god kontroll på produksjonsprosessen, forklarer Sølvar Flatmo, salgsingeniør i Intek.

  • Les også: Robotisering kan gi mindre outsourcing (Intek)
  • Ønsket om å bli en enhjørning

    Ved siden av å være toppleder i ingeniørfirmaet på Raufoss er Anita Hager barnebokforfatter.

    - Boken handler om den prikkete hesten Lukas, som ønsker å være en enhjørning, og temaet er å akseptere seg selv. Det er så lett å ønske at man hadde vært noe mer eller hvis ting bare hadde vært litt annerledes hadde det vært bedre, forteller Hager.

    Så hva er sammenhengen mellom hesten Lukas og Intek Engineering?

    - Vi er jo en liten bedrift, men vi kan skape store forandringer for andre bedrifter. Det er lett å tenke at om vi bare hadde vært litt større, eller hatt et litt mer kjent navn, så hadde alt vært lettere – men vi kan jo nettopp hjelpe de store, anerkjente selskapene med det store effektiviseringsarbeidet de må gjennom nå, avslutter lederen og forfatteren.

Powered by Labrador CMS