Annonsørinnhold:

- Våre produkter gir en tidsbesparelse på opp til 70%

Publisert

På OTD 2017 rådet en gryende optimisme. Vi møtte fortsatt en litt usikker oljebransje i enorm omstilling, med halvert oljepris og hvor det enda meldes om nedbemanningsrunder. Men flere og flere selskaper velger nå å satse. Et av disse er Torq/Lite Europe som leverer trekkeverktøy. Ifølge daglig leder Tom Kåre Gjerde er bransjen på vei opp igjen, og med nye eiere og gode agenturer i ryggen satser de for fullt på komme enda tyngre inn hos både service- og operatørselskaper.

Bli oppdatert! Meld deg på vårt nyhetsbrev her

Ønsker å utgjøre en forskjell

- Det går på tids- og pengebesparelser da våre leverandører utvikler produktene sine selv, forklarer Gjerde. Torq/Lite Europe har kuttet et mellomlegg og opprettet direktekontakt med hovedleverandørene, som igjen sitter på egne verksteder og monterer det meste av utstyret sitt selv. Dette gjør at Torq/Lite kan tilby en mye lavere pris, samt spesialtilpasse utstyret, uten ekstra kost for kunden. Produktene er raske, effektive og består av mye færre deler , som gjør at kunden halverer operasjonstiden.

- Dét er et godt signal til markedet i dag – å utføre mer arbeid pr time!, sier han.

Gjerde viser til Archer som et av deres nylige suksesscase. Archer fikk halvert arbeidstiden ved å skifte til Torq/Lites IU-XLmodell.

Ellers kan man komme opp i en tidsbesparelse på 60-70% med Fastorq som benyttes på HP riser med Zip tensioner helautomatisk løsning. Dette er et handsfree tension system som ikke er utprøvd her i Norge tidligere, men som Torq/Lite Europe ser et stort potensiale for i markedet både på Riser siden på riggene og ikke minst på de store subsea jobbene. I tillegg kommer flere av Fastorq produktene, som f.eks  SpinnTorq som kan operere 36 ganger raskere enn en hydraulisk nøkkel. Når det gjelder dobbel - nutsplitter er dette også tidsbesparende med minimum 50%.

- Så her er hovedfokus; tid og penger er lik dobbel besparelser, understreker Gjerde.

Per i dag er det flere selskaper som allerede benytter Torq/Lite Europe som eksempel: Saipem, Odfjell, North Atlantic Seadrill, Bilfinger industri og Yara, enda flere benytter dem på leie.

-Så med TS Group i ryggen er Torq/Lite Europe , en trygg totalleverandør av både bemanning, opplæring, kurs og verktøy salg og utleie, avslutter Gjerde.

Torq/Lite Europe AS var på plass på OTD 2017 for å vise frem sine produkter innen trekkeverktøy.
Torq/Lite Europe AS var på plass på OTD 2017 for å vise frem sine produkter innen trekkeverktøy.

Følg oss på Facebook

Powered by Labrador CMS