Annonsørinnhold:

- Energidebatten er dessverre sterkt preget av at vi har for lite kunnskap om tema

Publisert

I 2019 arrangeres enerWE Communication Conference for 6. året på rad. Tradisjon tro så gjør vi intervjuer med deltakere for å legge til rette for nettverksbygging FØR, UNDER og ETTER konferansen.

Toril Charlotte U. Reynolds jobber som statssekretær i Olje- og energidepartementet, med ansvar for energidelten. Hun deltar i programkomitéen for enerWE Communication Conference.

– Jeg jobber som statssekretær i Olje- og energidepartementet, med ansvar for energidelen. Det vil blant annet si konsesjonsbehandling av fornybar kraft som vann og vind, nettutbygging, det europeiske kraftmarkedet mm.

– Hva driver du med på fritiden?

– På fritiden er jeg ute så mye som mulig med samboer, barn og hund. Det går mye tid til oppussing, men jeg prøver også å få med meg en konsert eller en ballettforestilling i ny og ne. Jeg har store ambisjoner om å få gått mye på ski denne vinteren, og håper vinteren blir (nesten) like hvit som i fjor!

– Sjekker du daglig facebook hver dag før frokost?

– Nei. Jeg prøver bevisst å unngå å være for mye på telefonen når jeg er hjemme med familien, men sjekker på trikken på vei til jobb.

– Har du deltatt tidligere på enerWE Communication Conference?

– Nei.

– Hva er din forventning til enerWE Communication Conference?

– Jeg håper vi samlet kan lage en god strategi for hvordan vi bedre kan kommunisere oppsidene ved norsk olje- og gassproduksjon, og den særstillingen vi står i som fornybar energinasjon. Vi er alle enige i at dette er informasjon som ikke når frem til (den unge) befolkningen. Hvorfor ikke?

– Vi mener energidebatten ofte er mer styrt av følelser enn av fakta. Hva mener du?

– Energidebatten er dessverre sterkt preget av at vi har for lite kunnskap om tema. Jeg tror mer kunnskap kunne styrt debatten i en annen, og mer positiv retning!

Du treffer Toril og mange andre på enerWE Communication Conference den 14. mai 2019.

Powered by Labrador CMS