Annonsørinnhold:

- Jeg deltar fordi det er utrolig viktig å ha fokus på å redusere antall fallende gjenstander, og trygge de som jobber i høyden

Publisert

Høydekonferansen er den viktigste møteplassen for alle som jobber med sikkert arbeid i høyden.

Se konferanseprogrammet og meld deg på

Klikk her for mer informasjon.

Målsetting

Målsettingen er å sette fokus på sikkerhet ved arbeid i høyden. Konferansen samler aktører fra alle bransjer for å skape en god arena for erfaringsoverføring og læring.

Målgruppe

 • bygg og anlegg
 • olje og gass
 • energi og telekom
 • Hvem møter du på Høydekonferansen?

  For å legge til rette for nettverksbygging før, under og etter Høydekonferansen har vi invitert deltakere og foredragsholdere til å fortelle litt om seg selv og sine forventninger til konferansen.

  Yngve André Grüner jobber som Country Manager i AAK Safety.

  – Jeg forventer at konferansen skal gi meg faglig påfyll og at jeg treffer interessante mennesker, forteller Yngve.

  Dette er en forventning han deler med Benny Øverli i LRA.

  - Jeg deltar på Høydekonferansen for å bygge kompetanse, og så får jeg også en oppdatering og nettverksbygging.

  Kyler White jobber i Kjeller Vindteknikk. Han er også invitert som foredragsholder på årets konferanse.

  - Jeg jobber med innhenting av vind- og isdata for analysering for potensielle vindturbiner, bruer og høyspentlinjer over høyfjell. Jeg er leder for feltgruppen som tar hånd om installasjon og vedlikehold av meteorogiske master opptil 140m. Stasjoner er ofte lokalisert på fjelltopper langt vekk fra folk.

  På spørsmål om hvilke forventninger han har til Høydekonferansen svarer han at han forventer å ha noe å ta med tilbake til laget sitt, og å finne nye måter å jobbe i høyden på.

  Inger-Elise Ekornås  jobber i A/S Norske Shell som Site HSE Manager på Nyhamna. Hun er invitert som foredragsholder på årets Høydekonferanse.

  - Jeg deltar fordi det er utrolig viktig å ha fokus på å redusere antall fallende gjenstander, og trygge de som jobber i høyden, da det er de hendelsene med størst konsekvens i vår industri og i Shell som firma.

  Hun fortsetter:

  - Jeg håper å møte masse interessante mennesker og lære noe som jeg kan ta med meg hjem og sette ut i praksis på vårt anlegg sånn at folk kan jobbe enda tryggere i høyden og kan gå friske hjem.

  Hilde Waage jobber som HMS-sjef i entreprenørselskapet Kruse Smith. I likhet med Kyler og Inger-Elise er hun invitert som foredragsholder på årets Høydekonferanse for å dele erfaringer og læring fra en fallulykke de opplevde i eget selskap. I tillegg deltar hun også for å lære.

  - Jeg har en forventning av å lære fra andre som deltar på Høydekonferansen, forteller hun.

  Simon Årthun jobber som sikringsleder innen tilkomstteknikk, TT-kursinstruktør og Rpas manager i LRA.

  – Jeg forventer en konferanse med høyt faglig innhold hvor vi kan lære av hverandre, samt vise frem hva vi gjør for å bedre sikkerheten i høyden.

  Erlend Siem fra Høyden AS er invitert med som foredagsholder på årets Høydekonferanse.

  - Jeg ønsker at Høyden skal være med å sette en ny standard for arbeid i høyden, derfor er det viktig for meg å møte andre med samme ambisjon, forteller han.

  Høydekonferansens HMS-pris for sikkert arbeid i høyden

  Konferansearrangøren ønsker derfor å hedre en person eller bedrift som har utmerket seg når det gjelder sikkert arbeid i høyden med Høydekonferansen HMS-pris.

  Dersom du har et godt forslag til hvem som bør nomineres tar programkomiteen for Høydekonferansen tar i mot forslag. Send ditt forslag med begrunnelse til [email protected] innen den 19. oktober 2018.

  Juryen for Høydekonferansens HMS-pris består av medlemmene i programkomitéen for konferansen.

  Foreløpige forslag til Høydekonferansens HMS-pris 2018

  • Standard Norge fordi de er det eneste standardiseringsorganet i Norge som aktivt jobber med HMS-standarder for arbeid i høyden.
  • Hans Kristian Næss i AAK Safety som over lang tid har vært en ydmyk, men urokkelig forkjemper for HMS i forbindelse med arbeid i høyden.
  • Oddbjørn Granlund i Ramirentskolen. Han har over lang tid vært en tydelig stemme innenfor HMS ved arbeid i høyden i bygg- og anlegg.
  • Sigmund Andreassen i Petroleumstilsynet fordi han har bidratt sterkt til å fokusere på arbeid i høyden gjennom sin jobb i tilsynet. Han er alltid åpen for å diskutere problemstillinger rundt arbeid i høyden.
  • Bjørn Jacques fordi han stått på barrikadene over lang tid når det gjelder HMS generelt og spesielt HMS inn mot arbeid i høyden.
  • Knut Arne Johnsen i Veidekke fordi han har et særdeles høyt engasjement for sikkert arbeid i høyden, som er koblet opp mot høy grad av omsorg for at ansatte i Veidekke skal komme trygt hjem etter arbeidsdagen. Han er uredd og tøff i forhold til å si fra om noen følger reglene – og blir også møtt med stor grad av respekt.
  • Dato og sted

   Høydekonferansen arrangeres på Thon Arena Hotel Lillestrøm den 1. november 2018.

   Vi sees på Høydekonferansen 2018

   Det er mer enn 100 registrerte deltakere på Høydekonferansen som arrangeres på Lillestrøm den 1. november 2018.

   Det legges stor vekt på å lage en god sosial ramme for dialog også utenom det faglige programmet.

   Klikk her for mer informasjon.

   Vi sees!

   Mvh.

   TEAM enerWE

   --

   Høydekonferansen er et initiativ fra AAK Safety.

Powered by Labrador CMS