Annonsørinnhold:

Vi skal bli ledende på stillingsannonser i olje- og energibransjen

Publisert

Kommersiell kommentar av Chul Christian Aamodt, Gründer og Utviklingsdirektør i enerWE AS.

Det er mange årsaker til at jeg ved årsskiftet 2013/2014 valgte å hoppe av en trygg og godt betalt jobb for å etablere enerWE. Den viktigste grunnen var kanskje at jeg savnet det å utfordre de etablerte aktørene.

Jeg hadde lenge jobbet som salgs- og markedsdirektør i et selskap som etterhvert ble markedsledende innen HR og opplæring på norsk sokkel.

Selskapet hadde som visjon å gjøre mennesker rikere på kunnskap.

Vi skapte en skybasert portal for kursadministrasjon der det etterhvert ble booket et kurs i minuttet, døgnet rundt, året rundt. Vi lykkes også med å internasjonalisere selskapet, og nå har selskapet kontorer i Norge, Storbritannia, Dubai og Singapore.

Da jeg hoppet av følte jeg at vi hadde lykkes med visjonen vår. Hver dag gjorde vi hundrevis av mennesker rikere på kunnskap.

Så var det på´n igjen

Da jeg hoppet av og etablerte enerWE startet vi forsiktig. Det var også fornuftig, for like etter at vi startet så gikk oljebransjen fullstendig ned for telling. Læringskurven ble bratt.

Vi har sakte, men sikkert bygget oss opp i nedgangstider. Nå er jeg av den oppfatning at bunnen i oljekrisen er nådd. Det begynner å se lysere ut. I tillegg har vi i enerWE vektet oss tungt inn mot fornybar energi, så vi har flere bein å stå på.

enerWE vokser - og vi rekrutterer

Nylig kunne vi også med glede fortelle at enerWE rekrutterer. Ovidia Eriksen har lenge jobbet som freelancer for oss. Denne måneden takket hun ja til fast stilling i enerWE.

Jeg håper at vi i løpet av 2018 også kan tilby flere dyktige mennesker fast jobb.

Jeg synes det er utrolig motiverende å kunne være med å skape arbeidsplasser i olje- og energibransjen.

enerWE skal bli ledende på stillingsannonser i olje- og energibransjen

Man kommer ikke noen vei ved å stå med luen i hånden. Jeg ønsker derfor å gå offentlig ut og fortelle om et personlig mål jeg har satt meg.

enerWE – Energibransjens digitale kanal har som mål å bli ledende på stillingsannonser i olje- og energibransjen.

I min tidligere jobb klarte vi å bli blant de ledende innen HR og opplæring i oljebransjen - på verdensbasis. Jeg mener derfor at det også er realistisk at enerWE skal bli ledende på stillingsannonser i olje- og energibransjen.

For å klare dette er vi avhengig av å levere over forventning.

Nettopp derfor bør alle dere rekruttere i olje- og energibransjen vurdere et samarbeid med oss.

Vår prismodell er enkel og oversiktlig

 • Årsavtale: 95.000,- ekskl. mva. + NOK 1.000,- per annonse
 • Vi har allerede fått med oss store oljeselskap som Statoil, Lundin og DEA på årsavtale på stillingsannonser.

  • Enkeltannonse: NOK 7.900,- ekskl. mva. per annonse
  • Den siste tiden har Statkraft, BBK, Otovo, Sintef, Faroe Petroleum, Langset Rope Access, Oliasoft, Standard Online, INTEK Engineering, 4Subsea, Dossier, AAK Safety, Langset Rope Access og flere andre hatt stillingsannonser på enerWE.no.

   Om enerWE:

   enerWE er energibransjens digitale kanal. Vi holder energidebatten levende gjennom saklig, faktabasert og informativ journalistikk om olje- og energibransjen, for olje- og energibransjen. I tillegg løfter vi saker ut av bransjen og opp på samfunnsagendaen.

   I tillegg til tekst og video så har vi også en podcast som når ut til rundt 8000 lyttere hver uke. Her samarbeider vi med Nettavisen.no/lyd.

   Vi arrangerer også flere årlige konferanser. Neste store konferanse er enerWE Communication Conference som samler kommunikasjonsdirektørene i olje- og energibransjen. Konferansen åpnes av Olje- og energiminister Terje Søviknes.

   Vi håper du har lyst til å bli bedre kjent med oss! Vi er en hyggelig gjeng!

Powered by Labrador CMS