Annonsørinnhold: enerWE Partner

30 sommerjobber i Lundin

Har du lyst til å prøve deg i et av verdens ledende oljeselskap?

Om du enten studerer til å bli ingeniør, geolog, økonom eller kanskje noe innen IT, logistikk, kommunikasjon eller samfunnsfag kan dette være muligheten for deg.

Lundin Norway skal engasjere studenter i sommervikariater innen et bredt spekter av fagdisipliner som er viktig for et oljeselskap. En sommerjobb hos oss kan gi deg verdifull og relevant erfaring. Du får muligheten til å jobbe med interessante faglige utfordringer knyttet til reelle pågående prosjekter. Samtidig blir du kjent med olje- og gassindustrien og med Lundin Norway som arbeidsgiver. Vi er et komplett oljeselskap med aktivitet innen leting, utbygging og produksjon. Her jobber det 400 kompetente og dedikerte ansatte som hver eneste dag bidrar til å gjøre både selskapet og norsk petroleumsindustri litt bedre.

Vi ser etter deg som er i gang med høyere utdanning innen relevante fagfelt og som kjenner deg igjen i våre kjerneverdier – åpenhet, tillit, ærlighet og mangfold. De rette kandidatene er nysgjerrige og fleksible personer som trives med både teamarbeid og selvstendige oppgaver. Flere av dagens ansatte i Lundin startet her som sommervikar.

Oppstarttidspunkt og varighet for sommervikariatene avtales nærmere mellom den enkelte avdeling og kandidat.

Søknad om sommerjobb i Lundin Norway sendes elektronisk via vår karriereportal innen 19. januar. Vi ønsker at du legger vitnemål eller karakterutskrifter sammen med søknaden.

For å sende søknad, gå inn på linken under til den eller de avdelingene du har lyst til å jobbe i. Så ses vi kanskje til sommeren!

Les mer her.

Powered by Labrador CMS