Annonsørinnhold: enerWE Partner

90 funn ligger an til å bli bygget ut - full oversikt i Petro Database

Forretningsmuligheter har alltid vært en prioritert og populær del av journalistikken på Petro.no.

Petro Database skal hjelpe brukerne å identifisere nye forretningsmuligheter og ta bedre strategiske beslutninger, alt basert på fakta fra vår omfattende database. Dette er et verktøy som enkelt og raskt skal gi oversikt og innsikt i kommende prosjekter på norsk sokkel.

Blant annet finner du 90 pågående og kommende feltutbygginger, 48 planlagte letebrønner og over 1300 uønskede hendelser.

Per i dag inneholder databasen følgende oversikter:

  • Kommende letebrønner – Planlagte letebrønner på norsk sokkel de neste 12 månedene.
  • Kommende utbygginger – Her finner du kommende utbyggingsprosjekter på norsk sokkel – pågående feltutviklinger, kommersielle funn og større ombygginger under planlegging.
  • Riggoversikten – Full oversikt over inngåtte kontrakter for samtlige rigger som opererer på norsk sokkel.
  • Decom – Alle installasjoner som er planlagt fjernet på norsk sokkel de nærmeste årene – plattformer, flytere, subseainstallasjoner og rørledninger.
  • Kommende riggklassinger – Oversikten over når riggene som opererer på norsk sokkel skal inn til neste klassing (SPS).
  • Uønskede hendelser – Alle uønskede hendelser på norsk sokkel siden mai 2017.
  • Lenker til orgiginalkilde
Foto: Glenn Stangeland
Foto: Glenn Stangeland

Alle oversiktene har mulighet for søk og sortering samt nedlastning av tabeller. I tillegg sørger lenker til originalkildene for at du enkelt kan dykke ned i detaljene i enkeltprosjektene. Dette er søknader, presentasjoner, børsmeldinger og andre dokumenter som vi har fått og får tilgang til og kan strukturere gjennom vårt journalistiske virke.

Databasen er dermed alltid oppdatert med sist tilgjengelige data. I motsetning til en statisk rapport som raskt går ut på dato.

Et månedsabonnement koster 790 kroner. Et årsabonnement 7900 kroner. De første 30 dagene er gratis, og det er ingen bindingstid, verken i prøveperioden eller senere.

Databasen finner du her!

Powered by Labrador CMS