AOF Norge

AOF Norge

Empty article - Subtitle

Annonsørinnhold:

AOF Norge satser på fagskole og et løft for fagopplæring

Publisert

Denne uken åpnet AOF sitt nye studiesenter midt i Oslo sentrum. Kurslokalet var fullsatt med spente gjester.

Klikk her for å se bilder fra åpningen av det nye studiesenteret.

To sterke kvinner bak rattet

Marthe Dirdal, administrativ leder for fagskolen og Gro Svennebye, leder for fagavdelingen i AOF åpnet med å fortelle om byggeprosessen fra idé til ferdigstilling.

- Det har vært mange utfordringer underveis, men disse har vi løst fortløpende, forteller Svennebye. Vi har kanskje stilt litt mange krav til både arkitekt og gårdeier, men jeg håper de fortsatt er glade i oss, sier hun spøkefullt.

Både arkitekt og gårdeier ble klappet frem foran forsamlingen, og de fikk begge en blomst hver og en god klem.

Dirdal fortsetter med å takke de som har vært med å skape det nye studiesenteret.

- Først og fremst vil vi takke alle de dyktige håndverkerne som har jobbet her, forteller Dirdal. De har stått på for å skape kurslokaler som vi er veldig stolte av.

Svennebye skyter inn at de forøvrig har en sofa til overs.

- Ja, den var en centimeter for lang, sier hun lettere oppgitt med et smil på lur. Men med unntak av dette så gikk det meste etter planen.

Bygger stolthet for yrkesfag

Tor Arne Solbakken, styreleder i AOF og 1. Nestleder i LO fikk deretter ordet. Han roste Dirdal og Svennebye for god prosjektledelse.

- Jeg er veldig glad for at jeg fikk oppleve dette, sier han til forsamlingen.

Han fortsetter med å poengere hvor viktig det er å bygge stolthet.

- Vi satser tungt på yrkesfaglig utdanning. For oss er det viktig å kunne tilby deltakerne våre hele løp hos AOF, fra basiskompetanse eller enklere kurs til fagbrev og fagskole. AOF er opptatt av å heve status for yrkesfag og høyere yrkesfaglig utdanning. Det kan vi gjøre gjennom å tilby gode forelesere, nye og moderne lokaler og godt kursinnhold.

Et prestisjeprosjekt for AOF

Studiesenteret blir også viktig for HMS-virksomheten til AOF.

- Jeg synes det er helt fantastisk på mange områder, sier Torgrim Kokaas i AOF Arbeidsliv. Nå kan vi løfte HMS-opplæringen til et nytt nivå. Det er viktig at det er moderne og gode lokaler. Det gir godt arbeidsmiljø både for kursdeltakere og forelesere. For oss har dette vært et prestisjeprosjekt.

Midt i Oslo sentrum

Tove Johansen, daglig leder i AOF Norge avslutter med å fremheve lokasjonen til kurssenteret.

- AOFs studiesenter skal være lett tilgjengelig og er derfor etablert sentralt med kort avstand til alle kollektive trafikknutepunkter, sier hun. I tillegg etablert i samme bygg som AOF Norges hovedkontor, noe som innebærer kort vei til fagavdelingen.

Senteret har plass til 3 parallelle klasser, er universelt utformet med tanke på at enhver skal kunne benytte senteret uavhengig av eventuelle funksjonsutfordringer.

Powered by Labrador CMS