AOF Norge

AOF Norge

Empty article - Subtitle

Annonsørinnhold:

Feirer 40 år med lansering av banebrytende kurstilbud

Publisert

I 2017 runder Arbeidsmiljøloven i Norge 40 år og AOF Norge har vært en solid aktør fra starten. - Vi har forbedret og sikret arbeidslivet gjennom kurs og opplæring for verneombud, ledere og folk flest i ulike bransjer og yrker, forteller fagansvarlig Torgrim Kokaas. - Kvaliteten på opplæringen har hos AOF alltid stått i høysetet. Arbeidsmiljø- og sikkerhetskurs er utarbeidet i henhold til lovverket og er av høy faglig og pedagogisk standard.

Fagansvarlig HMS, Torgrim Kokaas
Fagansvarlig HMS, Torgrim Kokaas

Bli oppdatert! Meld deg på vårt nyhetsbrev her

Kurs i spillefilm-format

Nå feirer de Arbeidsmiljølovens 40 års jubileum med sitt helt nye kurskonsept ”HMS for ledere”, et banebrytende produkt. I samarbeid med Granat Studios har AOF produsert et HMS kurs for ledere i spillefilm format der man følger et firma på veien til økt omdømme og lønnsomhet gjennom systematisk HMS arbeid.

På veien møter vi en rekke personer i ulike funksjoner som f.eks. Arbeidstilsynet, Bedriftshelsetjenesten, Arbeidslivssentret og andre. Kurset er engasjerende og lærerikt. Det er utviklet på basis av arbeidstilsynets veiledning og i henhold til anerkjente faglige og pedagogiske metoder. Man deltar på øvingsoppgaver underveis og avslutter med en faglig prøve. Passer perfekt for arbeidsgivere og ledere på alle nivå.

Kurset følger et firma på veien til økt omdømme og lønnsomhet gjennom systematisk HMS arbeid og lærer hvordan ledere kan benytte seg av et utstrakt hjelpeapparat som Arbeidstilsynet, Bedriftshelsetjenesten, Arbeidslivssenteret med flere.

Klikk her for mer informasjon

Ledere har som regel en travel hverdag og trenger enkle og effektive måter å tillære seg ny kunnskap på. Derfor har AOF laget dette opplegget som henter fram det beste fra spillefilm og e-læring i kombinasjon med velprøvd pedagogikk og faglig kompetanse.

Følg oss på Facebook

Powered by Labrador CMS