AOF Norge

AOF Norge

Empty article - Subtitle

Annonsørinnhold:

Opptil 80% får ny jobb etter endt studie

Publisert

I et utfordrende jobbmarked er AOFs Fagskole i HMS en god investering for dem som ønsker å få seg ny jobb. Ifølge fagansvarlig HMS, Torgrim Kokaas, har opptil 80% av studentene ved tidligere kull fått seg ny jobb som følge av den nye tilegnede kompetansen.

HMS er viktigere enn aldri før og dreier seg om mye mer enn skader og sikkerhetstiltak. Aktuelle HMS-temaer som stress, utbrenthet og konflikthåndtering krever riktig fagkompetanse og er ettertraktet i de norske bedrifter.

Bli oppdatert! Meld deg på vårt nyhetsbrev her

Studiet bevisstgjør HMS!

Tidligere elev og HMS-rådgiver, Agnete Høntorp, sier at studiet har hjulpet med bevisstgjøring av dette fagområdet. Og erfarer at hun i bakkant av studiet er en bedre leder med et nytt fokus hvor ønsket er å kvalitetssikre HMS som igjen skaper et godt arbeidsmiljø.

Men det var ikke bare å sette seg på skolebenken igjen etter mange år i jobb. - Det krever en del selvdisiplin fordi det er mye selvstudium, men med godt engasjement og velvilje er det fullt mulig, understreker Høntorp.

Følg oss på Facebook

AOFs Fagskole i HMS er Norges eneste godkjente fagskole innen HMS-faget, med 60 fagskolepoeng. Studiet gjennomføres på deltid over 2 år, slik at det er mulig å gjennomføre ved siden av jobb. Opptakene skjer to ganger i året, i februar og september, og kan tas i Tromsø, Trondheim, Haugesund, Stavanger, Skien, Oslo og etterhvert også Kristiansand.

Ytterligere info om studiet finner man på hjemmesidene AOF.no

Powered by Labrador CMS