TOOLS

TOOLS

Empty article - Subtitle

Annonsørinnhold:

Skreddersydd produkt gir betydelige besparelser         

Publisert

Foto/tekst er levert av LVD for TOOLS AS

Da Apply Leirvik hadde behov for en spesialdesignet båndsag, visste TOOLS råd.

Apply Leirvik skal i samarbeid med Kværner & KBR (K2JV) bygge boligkvarter og helikopterdekk på Johan Sverdrup-prosjektet i Nordsjøen. Kontrakten er estimert til cirka to milliarder kroner og omfatter et nytt sjuetasjes boligkvarter på 14 500 kvadratmeter.

Boligkvarteret skal bygges i aluminium og stål. Det får en kapasitet på 560 senger og skal utstyres med rekreasjonsområder og alle andre nødvendigheter for å operere et offshorehotell.

Bolikvarteret Gina Krog blir på 14500 kvadratmeter. Gina Krog-feltet er lokalisert om lag 30 kilometer nordvest for Sleipner i Nordsjøen
Bolikvarteret Gina Krog blir på 14500 kvadratmeter. Gina Krog-feltet er lokalisert om lag 30 kilometer nordvest for Sleipner i Nordsjøen

Bli oppdatert! Meld deg på vårt nyhetsbrev her

Apply LQ & HD er en ledende leverandør av boligkvarter, helikopterdekk og aluminiumsprodukter til det internasjonale olje- og gassmarkedet. Gruppen har en årlig omsetning på cirka to milliarder kroner. 500 ansatte har sitt virke i Norge, Sverige og Singapore.

– BEDRE OG MER EFFEKTIVT

Ved tildelingen av kontrakten ble det straks klart at Apply Leirvik ville få behov for et større og mer effektivt saganlegg. Et grovt estimat på saging av hele 19 000 tonn aluminiumselementer ville kreve en svært effektiv sag, beregnet for saging av store volumer.

Apply Leirvik kontaktet derfor deres samarbeidspartner TOOLS på Stord, for å høre hva de kunne tilby.

TOOLS er leverandør av verktøy, maskiner, personlig verneutstyr og industrielt forbruksmateriell, og har svært god kunnskap om behovene som stilles innen blant annet industri, olje & gass og bygg & anlegg.

– Apply Leirvik ønsket å involvere TOOLS for å finne kostnadseffektiviserende tiltak, forklarer Nils Johan Erdal, salgssjef for TOOLS på Stord. – Løsningen ble en spesialdesignet aluminiumsag som skal sørge for å drifte dette på en bedre og mer effektiv måte.

Følg oss på Facebook

SKREDDERSYDD LØSNING

Innessalgssjef i TOOLS, Odd Einar Polden, forteller at valget falt på Behringer.

TOOLS samarbeider med LVD Norway som tilbyr et omfattende utvalg av maskiner for metallindustrien.

LVD Norway er leverandører av Behringer-sager i Norge. Behringer er en tysk verdenskjent produsent av kvalitetssager med lang erfaring med individuelt skreddersydde løsninger og de kan levere et bredt spekter av alle typer sager, alt fra helautomatiske mate- og lastesystemer, til rullebaner og tverrgående transportsystemer. Behringer samarbeider tett med sluttbruker, og i samarbeid med TOOLS og Apply Leirvik ble det besluttet å levere en skreddersydd løsning basert på sagen med betegnelsen HBP410-723GA-PC-E.

– Denne Behringer-sagen er en helautomatisk maskin som kan utføre gjæring både 30 grader til høyre og venstre. Lengden på hele anlegget er 38 meter, forklarer Polden.

Apply Leirvik fikk sin sag utstyrt med software tilpasset produktene som skal sages. Maskinen ble også utstyrt med gripere både i front og bak for å kunne sage forskjellige vinkler i begge ender av ferdig produkt.

Applys nye Behringer-båndsag skal sage aliminiumselementer. Sagen er en sværing og har med rullebane en lengde på totalt 38 meter.
Applys nye Behringer-båndsag skal sage aliminiumselementer. Sagen er en sværing og har med rullebane en lengde på totalt 38 meter.

[caption id="attachment_25254" align="alignnone" width="300"] Applys nye Behringer-båndsag skal sage aliminiumselementer. Sagen er en sværing og har med rullebane en lengde på totalt 38 meter.[/caption]

Powered by Labrador CMS