LRA Safety

LRA Safety

Empty article - Subtitle

Annonsørinnhold:

Avtale i Nord

Publisert

LRA AS og Hammerfest industriservice AS med ny avtale.

Langset Rope Access AS har inngått avtale med Hammerfest Industriservice (HIS) om salg av utstyr for arbeid i høyden.

Nå tilbyr de også utstyr for sikkert arbeid i høyden

Med hovedkontor på Fuglenes i Hammerfest siden 1947, har HIS en lang tradisjon for godt håndverk innenfor mekanisk industri on/offshore.  

Hammerfest Industriservice har vært en god samarbeidspartner for oss i lengre tid. Nå samarbeider vi også om å kunne tilby brukervennlig og sikkert utstyr for arbeid i høyden, sier Adm.Dir i LRA Svein Olav Høysæther.

Ny industributikk

Administrerende Direktør i HIS, Bengt Holmgren er veldig fornøyd med å ha utvidet sitt tilbud i Hammerfest.

Vi har nettopp etablert en industributikk der vi har inngått avtaler med flere sentrale kvalitetsleverandører. Her leverer blant annet GS Hydro hydraulikk, fittings og rør.

HIS har i tillegg kommisjonslager for flere leverandører; MOTEK av kvalitetsverktøy som Hilti og Bostich samt et bredt spekter av festemateriell, Jotun industrimaling, Yara Praxair industrigasser og nå Langset Rope Access for utstyr til arbeid i høyden

Det at vi nå kan utvide med kvalitetsutstyr innen arbeid i høyden er viktig, vi skal være en totalleverandør av tjenester inn mot Olje og Gass her i Hammerfest, og da må vi også ha på plass produkter innen arbeid i høyden.

I tillegg til at HIS nå tilbyr utstyr for arbeid i høyden har de også fått på plass et kurssenter med flere kurs innen arbeid i høyden. Kursene kjøres på forespørsler fra kunder i samarbeid med LRA.

Vi tilbyr blant annet fallsikring, traverskran, observasjonsteknikk og truck kurs, avslutter Holmgren.

Powered by Labrador CMS