LRA Safety

LRA Safety

Empty article - Subtitle

Annonsørinnhold:

Langset tar elektrokompetanse til nye høyder

Publisert

Åpner opp for nye muligheter for elektrikere.

I løpet av 2015 har Langset Rope Access kurset 30 elektrikere i tilkomstteknikk (TT) i kurssenteret i Indre Arna utenfor Bergen, og i 2016 satser de på å kurse enda flere.

Kursingen er er et samarbeid med Langset Energy AS, som er Langset AS sitt selskap innen elektrotjenester. Langset Energy er lokalisert i Tønsberg med 70 ansatte og godt etablert som leverandør til olje- og gassindustrien som spesialiserer seg på elektro- og automasjonssystemer.

Økende etterspørsel

Områdene onshore og offshore-tjenester inkluderer: Prosjektstyring, ingeniørtjenester, installasjon og ledelse av elektro og instrumenteringsarbeider. Alle innehar aktuelle og relevante sertifiseringer i henhold til industri, offshore og offentlige standarder.

- Vi så tidlig i 2014 et behov for elektrokompetanse innen arbeid i tau. Den var ikke så stor da, men etterspørselen har økt og vi har sammen med Langset Energy rukket å bli 30 sertifiserte elektrikere innen tilkomstteknikk. Våre kunder er begynt å se den besparelsen og effektiviteten det er ved bruk av tilkomstteknikk, sier administrerende direktør i LRA, Svein Olav Høysæther.

Powered by Labrador CMS