LRA Safety

LRA Safety

Empty article - Subtitle

Annonsørinnhold:

LRA starter høydeturneen i Lillestrøm

Publisert

Besøk Langset på Eliaden 31.mai-2.juni!

Langset Rope Access AS har som ett av sine hovedmål, å bidra til et tryggere arbeidsmiljø innenfor arbeid i høyden. Vi har gjennom årene innen arbeid i høyden tilegnet oss verdifull kompetanse på utstyr og kurs. LRA tilbyr produkter og kurs som vi mener er noe av det beste på markedet tilpasset flere bransjer.

Vi vet at det kan være utfordrende og vanskelig med valg av produkter, spesielt når det finnes så mange. LRA deltar i år på flere messer i Norges land.

  • Les også: Langset tar elektrokompetanse til nye høyder - åpner opp for nye muligheter for elektrikere
  • Blant annet Eliaden som går av stabelen 31. mai. Vi er på Eliaden i år for å vise frem ulikt utstyr tilpasset bransjen både evakueringsutstyr samt kurs tilpasset elektrikere og mastemontører. Dette er den største fagmessen for industri, energi og elinstallasjon.

    - Riktig informasjon og god opplæring er helt nødvendig for at dette skal fungere, samtidig er det viktig at det ikke blir så avansert at det virker mot sin effekt, sier Svein Olav Høysæther i LRA.

    Besøk Eliaden og Messeveien 8, 2000 Lillestrøm- der finner du LRA i Hall C! Der får du blant annet prøve vår taumoped, samt dronesimulator!

Powered by Labrador CMS