TOOLS

TOOLS

Empty article - Subtitle

Annonsørinnhold:

9 tips til en attraktiv og effektiv arbeidsplass

Publisert

Forbedret arbeidsmiljø er en investering i økt effektivitet og sikkerhet. Men hva som fungerer best varierer ut fra hvilke behov som finnes. Her er ni gode tips til en attraktiv, sikker og effektiv arbeidsplass!

Med fleksible løsninger får du mulighet til å skape et attraktivt arbeidsmiljø – uten forstyrrende støy, som gir god beskyttelse mot sprut, smuss og sveiseblink, samt at du får riktig lys.

En effektiv arbeidsplass gjør det lett å holde system og orden, som gir deg en tilpasset og optimalisert produksjons- og logistikkflyt.

Bli oppdatert! Meld deg på vårt nyhetsbrev her

TOOLS tilbyr produkter i mange ulike farger, størrelser og utførelser (for eksempel transparent/dekkende/kombi) – alt for å passe dine utfordringer og ditt behov. Vi hjelper deg med å finne riktig løsning ved å kombinere ekspertise, erfaring og produkter av høyeste kvalitet.

Her er ni tips til en bedre arbeidsplass:

 1. ARBEIDSPLASSVEGGER
 2. Med støydempende vegger endrer du utseende på verkstedet på kun noen få minutter, samtidig som du får et stille arbeidsmiljø. Arbeidsplassvegger egner seg både for faste og midlertidige arbeidsplasser. Det finnes flere ulike alternativer, blant annet varianter der du slipper kabler og ledninger på gulvet – helt i tråd med 5S!

  1. VEGGPANELER
  2. Veggpaneler er vegger som består av perforerte plater og isolering. Legg merke til at disse ikke bare skjermer av, men også absorberer støy og skaper et stillere arbeidsmiljø. Det finnes flere ulike varianter og tykkelser (standard er 50 mm) som absorberer lyd i ulike frekvenser. Monteres med fordel på vegg bakenfor en maskin.

   1. STØYDEMPENDE FORHENG OG PLATER
   2. Utviklet for å brukes rundt en arbeidsplass med høyt støynivå. Platene har lav vekt og kan henges på en svingarm, eller brukes i en foldevegg, forhengsskjerm eller en port. Forhengene kan brukes på samme måte som et vanlig beskyttelsesforheng der ekstra lydabsorbering trengs.

    1. BESKYTTELSESFORHENG
    2. Dette er en enkel løsning som gjør stor forskjell. Et beskyttelsesforheng skjermer av, gir forutsetning for en strukturert arbeidsplass og beskytter effektivt mot smuss, sprut, trekk og skadelig sveiselys. Det finnes også spesielle, ekstra solide sveiseforheng og antistatiske forheng. Velg mellom ulike farger og materialer. Vil du ha et forheng med din firmalogo på, eller annet trykk, ordner vi det også!

     1. MOBIL ROLL-UP
     2. Perfekt for reparatører og serviceteknikere som trenger en temporær arbeidsplass raskt. Flyttbar beskyttelse som skjermer av støy, smuss og sprut ved for eksempel sliping. Mobile roll-ups er en kompakt løsning som er enkel å ha med seg i servicebilen eller i servicevognen.

      1. FORHENGSSKJERM
      2. Med mobile skjermer løser du enkelt et behov for en tilfeldig avskjerming. Skjermen er et stativ som du kompletterer med en duk eller plate som passer nettopp ditt behov for avskjerming og støydemping. Velg om du vil ha med eller uten hjul, samt mellom ulike rammeutførelser og størrelser.

       1. MOTORDREVET RULLEFORHENG
       2. Perfekt for store verkstedlokaler der flere ting pågår samtidig. Med et enkelt tastetrykk forandrer du et helt lokale! Du kan få både beskyttelsesforheng og støydempende forheng i motorisert utførelse. En vanlig løsning er å ha heldekkende forheng nederst og transparent øverst for å slippe igjennom lys og være synlig.

        1. STRIMMELFORHENG
        2. Både tids- og strømbesparende! Plast- og strimmelforheng stopper effektivt kulderas og trekk i årets kjølige måneder. Konstruksjonen er selvstengende, og trucken trenger derfor ikke å vente på at porten skal åpnes eller lukkes. Et strimmelforheng fungerer også utmerket som støydempende avskjerming av arbeidsplasser der man ofte går inn og ut.

         1. MASKININNBYGGING
         2. Hvis en støykilde er dominerende, er ofte den beste løsningen å bygge den inn. Jo nærmere støykilden du kan dempe, desto mer effektivt blir det. (Som en bonus får du også et godt fungerende maskinvern.) En maskininnbygging er en løsning som beregnes av akustiker, og kan spesialbygges helt etter din behovsanalyse og unike forutsetninger.

          Vil du vite mer om noen av løsningene som finnes for en mer attraktiv og effektiv arbeidsplass? Ta kontakt med oss i TOOLS. Vi hjelper deg gjerne!

          Følg oss på Facebook

Powered by Labrador CMS