Subsea Valley

Subsea Valley

Empty article - Subtitle

Annonsørinnhold:

350 deltagere og 150 utstillere

Publisert

Rekordinteresse for Subsea Valley Conference.

Årets Subsea Valey Conference kan notere seg over 350 deltagere og 150 utstillere.

Tross nedgangstider i bransjen – eller kanskje nettopp derfor – har interessen for årets Subsea Valley Conference på Fornebu utenfor Oslo, vært rekordstor.

Interessen skyldes nok ikke minst at konferansen kan skilte med en rekke profilerte foredragsholdere, deriblant olje- og energiminister Tord Lien, Martin Tiffen fra Total og den nye administrerende direktøren i Lundin Norge, Kristin Færøvik, forteller prosjektleder Caroline Lagoutte i NPF.

-> Klikk her for flere intervjuer med utstillere og deltakere på Subsea Valley Conference.

Teknologidirektøren i National Oilwell Varco (NOV), Hege Kverneland og Aker Solutions nye admnistrerende direktør Luis Araujo blir også blant foredragsholderne. I tillegg får vi en svært interessant presentasjon fra Statoils prosjektdirektør for Johan Sverdrup, Kjetel Digre, som vil gi oss innsikt i hvilke muligheter prosjektet vil bringe til leverandørindustrien i Norge sier hun.

Subsea Valley Conference 2015 arrangeres av Næringsklyngen Subsea Valley, Norsk Petroleumsforening, Conventor og Intsok, som har gått sammen for å gjøre denne konferansen til en av de viktigste nasjonale og internasjonale møteplassene for industrien.

Konferansen og utstillingen arrangeres i Telenor Arena 15. og 16. april 2015. I tillegg til hovedkonferansen med tilhørende paralleller, arrangeres en egen Teknologipark for små selskap med gode ideer eller tidligfase produkter og et eget arrangement for skolebarn i 10-12 års alderen.

Powered by Labrador CMS