TEAM Nordmarka

TEAM Nordmarka

TEAM Nordmarka arrangerer konferanser i en bred energibransje.

Annonsørinnhold:

Gi Kristian en jobb!

Publisert

Bli kjent med studenten fra Florø.

Kristian Rindheim kommer opprinnelig fra Florø i Sogn og Fjordane, men er for øyeblikket bosatt i Volda der han tar en bachelorgrad i PR, kommunikasjon og media. Forrige uke deltok han som frivillig på Energy Communication Conference. Nå søker han sommerjobb.

Fra sport til media

Jeg er førsteårsstudent som tidligere har gått Idrettslinjen ved Flora VGS, dette på grunn av at jeg har vært aktiv fotballspiller i Florø Fotball, forteller han til enerWE.no.

Men når jeg skulle forlate idretten og begynne å studere falt valget på PR-linjen i Volda. Dette fordi jeg alltid vært interessert i media og teknologi for å si det på et generelt nivå. I tillegg gjorde ryktet om et godt studentmiljø valget lett. Jeg angrer ikke på valget jeg tok for drøyt ett år siden.

Volda er en fantastisk plass med høy faglig kvalitet.

Bredt spekter

Det Kristian liker best med denne retningen er at den tilbyr undervisning innenfor et bredt spekter av emner og fagfelt.

Blant annet har vi hatt journalistikk, medievitenskap, politisk økonomi, konseptutvikling, og ulike kommunikasjonsfag. Etter denne bacheloren vil jeg enten bygge på en mastergrad eller jobbe innenfor et PR-byrå.

Strategisk kommunikasjon og sosiale medier er noen av interessene hans innenfor feltet.

Jeg liker godt å jobbe med prosjekt og konseptutvikling.

Jeg syntes det er interessant å følge arbeidsprosessen fra vi starter til vi sitter igjen med et sluttprodukt/resultat.

En aktiv kar

Utenfor skolen er han aktivt medlem i Kommunikasjonsforeningen og PR-Studentene i Volda.

Blant annet har jeg ansvaret for sosiale medier i PR-Studentene. Jeg har et radioprogram på Volda Studentradio, noe jeg holder på med først og fremst på grunn av interessen for musikk, men tenker samtidig at det er en fin erfaring å ha med seg.

I tillegg jobber jeg som frivillig på Rokken Studenthus.

En bra konferanse

Jeg syntes det er flott at vi får muligheten til å kunne reise som frivillig på slike konferanser som Energy Communication Conference.

Nylig deltok jeg på NODA15 i Ålesund som også var interessant.

Jeg tror det er viktig å reise på slike arrangement, blant annet fordi det er svært lærerikt men også fordi du har mulighet til å bygge nye nettverk og relasjoner, noe som jeg ser på som en viktig del innenfor bransjen.

Kristian er en aktiv og engasjert PR-student som liker å ta mulighetene når de byr seg.

Så jeg er i likhet med mine to medstudenter Hilde og Fredrik også på jakt etter sommerjobb.

Stor takk til enerWE for to flotte og lærerike dager på Energy Communication Conference!

Redaksjonens oppfordring er som vanlig: Gi mannen en jobb!

---

Energy Communication Conference er et arrangement i regi av TEAM Nordmarka og enerWE.no. Konferansens hovedsponsor er Regus. Konferansens mediepartner er Dagens Næringsliv.

Twitter: KRindheim

E-post: [email protected]

Powered by Labrador CMS