TEAM Nordmarka

TEAM Nordmarka

TEAM Nordmarka arrangerer konferanser i en bred energibransje.

Annonsørinnhold:

Jeg deltar for å lære

Publisert

Ser frem til ECC2015.

Ingfrid Landsnes er deltaker på den kommende Energy Communication Conference. Vi tok en prat med henne for å lodde stemningen.

Hvor jobber du og hva jobber du med?

Jeg jobber med HR, Ledelse og Organisasjonsutvikling i mitt eget selskap Organisasjonsrådgiveren. Jeg beskrives som «Konkret, praktisk og med en direkte tilnærming».

Jeg har fokus på hvordan ledere kan håndtere små og store situasjoner i hverdagen. Hvordan ta gode beslutninger basert på praktisk kunnskap om mennesker og arbeidslivets regler.

Hva driver du med på fritiden?

Da stikker jeg av til Catalonia :-) Vår leilighet i Vilanova i la Geltrú blir flittig brukt gjennom hele året. Bildet er fra sist romjul på en tur i Priorat fjellene.

Hva er din forventning til konferansen?

Jeg er en veldig fornøyd deltaker fra i fjor og har store forventninger til årets konferanse. Kommunikasjon er en utrolig viktig del av enhver arbeidsplass.

Uten kommunikasjon kan ikke ledelse finne sted. Ledelse og kommunikasjon er så tett sammenvevd at ledelse kan sies å være en egen form for kommunikasjon, hevder førsteamanuensis Jan Ketil Arnulf ved Handelshøyskolen BI.  

Han avslutter også med at dette kan læres. Jeg kommer på konferansen for å lære. Det er flere spennende foredrag om intern kommunikasjon i endringer og kriser, noe som dessverre er spesielt aktuelt dette året.

---

Energy Communication Conference er et arrangement i regi av TEAM Nordmarka AS og enerWE.no. Regus er konferansens hovedsponsor.

Powered by Labrador CMS