Subsea Valley

Subsea Valley

Empty article - Subtitle

Annonsørinnhold:

Færre forseglinger, lavere kost

Publisert

Besøk oss på stand 89!

Subsea Valley Conference arrangeres på Telenor Arena den 15. og 16. april. Fuglesangs Subsea AS spesialiserer seg på undervannsteknologi, og møter i år som utstiller på arrangementet. Vi tok en prat med Alexander Fuglesang (CEO) for å høre mer om selskapet.

Fuglesangs Subsea AS er først og fremst en spesialist i undervannsteknologi. Som datterselskap av Fuglesang AS (som feirer 100-års jubileum neste år) innehar firmaet 34 års erfaring på fagfeltet, forteller Alexander Fuglesang.

Vi utvikler pumpe/forseglings-applikasjoner for markeder innen offshore, undersjøisk gruvedrift, filteringsprossesser og maritime undervannsfartøy.

Vårt kompetente team har levert over 30 pumper spesialtilpasset for dypvannsbruk, og utfører pumpekvalifikasjons-prosjekter på vegne av store internasjonale oljeselskaper.

Verdens første forseglingsfrie prosesseringspumpe for undervannsbruk er et av våre nøkkelprosjekter.

Hvorfor deltar dere på Subsea Valley Conference?

Subsea Valley Conference er ikke bare en konferanse hvor vi kan møte vårt eksisterende nettverk, det er også en mulighet til å lære av de beste, bli kjent med nye mennesker, og møte potensielle forretningspartnere.

Fuglesangs forteller at han gleder seg til at Fuglesangs Subseas AS skal ha sin utstillerdebut.

Dette er faktisk første gang vi deltar som utstiller. Vi har vært på konferansen tidligere, men kun som deltagere og besøkende.

Hva er fokus på utstillerstanden i år?

Innovative, robuste, kompakte - og ikke minst kostnadseffektiv teknologi innen undervannspumping! Dette oppnår vi ved å utvikle forseglingsfrie og toppløse pumpeløsninger.

Hvorfor ønsker dere fokusere på dette?

Undervannspumper er nøkkelen til å utnytte utvinningsmulighetene maksimalt i alle typer oljefelt, både eksisterende og nyoppdagede. Vi leverer løsninger som minimerer  kostnader og utslipp, slik gir vi våre forretningspartnere muligheten til å utvinne olje på en mer miljøvennlig måte.

Vi er overbevist om at industrien har behov for enkle, innovative og robuste løsninger, og det leverer vi.

På sikt mener Fuglesang at det fins store kostnader å spare ved å bruke denne typen innovative løsninger.

Vi ser at fjerning av dynamiske forseglinger i våre pumpeløsninger medfører en markant økning i kostnadseffektivitet for våre kunder. De trenger ikke lenger noen form for hydraulikk- og barriere-systemer. Slike systemer er ikke bare dyre, de er også hovedårsaken til mange kostbare pumpesammenbrudd.

Hvorfor bør bransjen delta på Subsea Valley?

Klynger av innovasjon og ekspertise får ting til å skje, uavhengig av bransje. Subsea Valley har skapt et møtested som tilrettelegger for at dette kan skje i vår bransje, og er på vei til å bli en arena for ubestridt ekspertise og kompetanse, basert på teknologiske fortrinn hos flerfoldige selskaper i vårt område.

Hvilket stand-nummer har dere på arrangementet?

Besøk oss på stand 89. Vi gleder oss!

Powered by Labrador CMS