TEAM Nordmarka

TEAM Nordmarka

TEAM Nordmarka arrangerer konferanser i en bred energibransje.

Annonsørinnhold:

Ønsker å lære av de beste

Publisert

HMSK og HR.

Energy Communication Conference er et arrangement i regi av TEAM Nordmarka AS. Konferansen arrangeres i Stavanger den 11. og 12. mars.

Konferansearrangøren legger stor vekt på nettverksbygging før, under, og etter konferansen. I den sammenheng vil lesere på enerWE.no i forkant av konferansen kunne bli bedre kjent med konferansedeltakerne.

Vi har intervjuet Ingrid Roth Hetland (bildet), HR/HMSK-ansvarlig i Apply Capnor. Hun er blant de påmeldte på Energy Communication Conference.

Hva er ditt ansvarsområde på jobb?

I Apply Capnor jobber vi med spennende teknologi, og vi er en del av Upstreams Facilities i Apply konsernet. Vi er et lite selskap, vi er effektive og evner å snu oss raskt rundt når markedet endrer seg.

Apply Capnor jobber både nasjonalt og internasjonalt og har datterselskaper i Polen og USA. Det er derfor viktig for oss at vi har gode kommunikasjonslinjer på tvers av selskapene og vi jobber kontinuerlig for å forbedre oss på dette området.

Som HR/HMSK ansvarlig jobber jeg både strategisk og operativt. Intern og ekstern kommunikasjon er en viktig del av arbeidsoppgavene mine.

Hva gjør du på fritiden?

På fritiden trener jeg til Berlin Maraton som arrangeres hvert år i slutten av september. Jeg blogger, koser meg med venner og famile og er på hytta på fjellet når jeg har anledning.

Hva er din forventning til konferansen?

Ved å delta på konferansen ønsker jeg å lære av de beste og ta med meg det jeg kan videre i mitt daglige arbeide.

Konferansen har mange spennende tema på dagsorden. Siden jeg har ansvaret for HMSK ser jeg spesielt fram til workshop – Kommunikasjon i kriseberedskap.

HR lederen ser fram til Employee branding, strategisk kommunikasjon og sosiale medier.

Og så ser jeg fram til å møte deltakerne på konferansen. Noen kjenner jeg fra før, noen kjenner jeg fra sosiale medier og ser fram til å møte de «live».

Du treffer Ingrid og mange andre på Energy Communication Conference 2014.

Powered by Labrador CMS