Mintra Group

Mintra Group

Empty article - Subtitle

Annonsørinnhold:

TESS på #TCD2014

Publisert

Deler erfaringer med bruk av Trainingportal.

Under middagen på Trainingportal Competence Days i 2011 signerte Thomas Elton Haug fra TESS under på Trainingportal-avtalen. På årets arrangement kommer han som foredragsholder, og deler sine erfaringer med bruk av Trainingportal som kompetansestyringsverktøy.

TESS har 900 ansatte fordelt på 6 land, og benytter Trainingportal for å tilby kurs til både egne ansatte og til eksterne.

Vi benytter Trainingportal som kurskatalog for alle interne kurs i TESS Academy i tillegg til at vi selger kurset “Slangepressing – sikker bruk av slanger,” sier Thomas Elton Haug.

TESS er et selskap i vekst, med tilhørende behov for kompetansestyring. Selskapet benytter Trainingportal som sitt kompetansestyringsverktøy, og alle ansatte har kompetansematrise i systemet. Det er tredje gang TESS deltar på Trainingportal Competence Days, og foran årets konferanse har Thomas følgende forventninger:

Jeg forventer å treffe mennesker med interesse for kompetanseutvikling og gleder meg til å høre om erfaringer og dele erfaringer innen dette området.

Relevante artikler:

Powered by Labrador CMS