TotalSafety

TotalSafety

Empty article - Subtitle

Annonsørinnhold:

Tør å bry deg!

Publisert

I Norge dør ca. 2500 mennesker av plutselig hjertestans utenfor sykehus hvert år. Tør å bry deg, bli en livredder!

Total Safety bidrar sammen med andre samarbeidspartnere til Stavanger Sentrums fokus på "Den Europeiske hjertestarterdagen" i morgen fredag 16. oktober.

- Dette er et flott arrangement der alle har fokus på livreddende førstehjelp i en hjertestans-situasjon. Det passer ekstra bra at ERC (European Resuscitation Council) slapp nye guidelines i dag, samt  ABCHjelp nylig har fått "GO" av AMK til sitt spennende livredder/hjertestarter-prosjekt, sier Vibecke Alvestad i Total Safety, som selv skal stå på stand i Stavanger sentrum i morgen, fredag, sammen med ABCHjelp.

Arrangementet varer fra kl. 11.00 til 19.00 og det vil være aktivitet i hele sentrum.

Se program for dagen.

- På vår stand har vi utstilling og informasjon om hjertestarter og dens viktige funksjon i gjenopplivings-fasen. ABCHjelp vil kunne informere om hvordan bli en livredder som kan bidra til å hjelpe til at AMK har flere ressurser å spille på. Dette er kjempespennende og kan bidra til økt overlevelse ved hjertestans. Ta en tur til Stavanger sentrum i morgen, vi står i Østervåg ved Oliviers & CO, det er også aktivitet på Domkirkeplassen, avslutter Vibecke Alvestad, kurskoordinator/prosjektleder i Total Safety.

Powered by Labrador CMS