TEAM Nordmarka

Empty article - Subtitle

Annonsørinnhold:

Fra Scandpower til Lloyd’s Register

Published

Slik kommuniseres nytt selskapsnavn.

Scandpower AS har i over 40 år vært leverandør av tjenester innen risikoanalyse og risikostyring. I 2010 ble selskapet en integrert del av Lloyd's Register Group, med navnet Lloyd's Register Consulting (LR Consulting).

LR Consulting er konsulentenheten i Lloyd’s Register Group, som har eksistert i mer enn 250 år.

Gruppen har ca 9000 ansatte fordelt på 227 kontor i 80 land. I Norge har selskapet kontorer følgende steder: Kjeller, Sandvika, Stavanger, Bergen, Trondheim og Sunndalsøra.

LR Consulting bistår kunder med risikostyring samt gjennomfører tekniske og organisatoriske analyser for å forbedre sikkerhet og pålitelighet. Selskapene som tidligere het Scandpower og ODS er nå del av LR Consulting.

Kommunikasjonsmessig utfordring

Energy Communication Conference er et arrangement i regi av TEAM Nordmarka AS. På konferansen vil Inge Alme (bildet), Vice President Business Development i Lloyd's Register Consulting dele sine erfaringer når det gjelder kommunikasjon av nye produkter, tjenester og selskapsnavn.

---

Det opplyses om at Ansvarlig redaktør har eierinteresser i TEAM Nordmarka AS. Det opplyses også om at Lloyd's Register Consulting er kunde av enerWE AS.