TEAM Nordmarka

TEAM Nordmarka

TEAM Nordmarka arrangerer konferanser i en bred energibransje.

Annonsørinnhold:

Glad i å bygge team

Publisert

...og erfaring fra seiling.

Energy Communication Conference er et arrangement i regi av TEAM Nordmarka AS. Konferansen arrangeres i Stavanger den 11. og 12. mars.

Konferansearrangøren legger stor vekt på nettverksbygging før, under, og etter konferansen. I den sammenheng vil lesere på enerWE.no i forkant av konferansen kunne bli bedre kjent med konferansedeltakerne.

Vi har intervjuet Jørgen Aanonsen (bildet), CEO i Netron.no Han er blant de påmeldte på Energy Communication Conference.

Hva er ditt ansvarsområde på jobb?

Jeg har det daglige ansvaret for daglig ledelse, salg og prosjektledelse. Jeg jobber også aktivt med kundene våre som både rådgiver og prosjektleder i mange av prosjektene vi tar på oss innenfor markedsføring på digitale flater, film og animasjoner som en del av en større strategi.

I tilegg har jeg ansvaret for salg og forrettningsutvikling i Tactic Real-Time marketing som er et av våre søskenselskap. Jeg er generelt glad i å bygge team sammen med andre flinke medarbeidere og optimalisere arbeidsprosesser.

Hva gjør du på fritiden?

Jeg seiler som fast mannskap på J105 seilbåten jsea , slik at mye av fritiden i tilegg til familie/venner dreier seg om seiling og båtliv.

Hva er din forventning til Energy Communication Conference?

Energy Communication Conference virker som en spennde møteplass, forventer å møte mange nye spennende mennesker og selskaper. Jeg håper på mange gode samtaler om hvordan vi kan bidra til å utvikle god kommunikasjons for bransjen.

Du treffer Jørgen og mange andre på Energy Communication Conference 2014.

Det opplyses om at Ansvarlig redaktør i enerWE as har eierinteresser i TEAM Nordmarka AS.

Powered by Labrador CMS