TEAM Nordmarka

TEAM Nordmarka

TEAM Nordmarka arrangerer konferanser i en bred energibransje.

Annonsørinnhold:

Nettverksbygging på Linkedin

Publisert

Deler erfaringer på ECC 2015.

Vi tok en prat med Trond Albert Skjelbred, partner og medeier i NOR PR. Trond sitter i programkomiteen i Energy Communication Conference og skal også holde en workshop for konferansens deltakere. På workshopen vil Trond dele sine erfaringer gjennom mange års bruk av Linkedin.

Han er vinner av Konsulentprisen 2014 og er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole (NHH).

Hva jobber du med?

I NOR PR arbeider jeg med utvikling og gjennomføring av kommunikasjonsstrategier, krisehåndtering, medierådgivning og retorikk for toppledere. Jeg har over 20 års erfaring som rådgiver fra selskaper som Geelmuyden Kiese og PwC.

Jeg er også fast gjesteskribent i Kapital og har skrevet bøkene "Hvordan lykkes som konsulent?" og "Idar Vollvik om PR".

Hvilke forventninger til Energy Communication Conference  2015?

Jeg gleder meg til å høre gode foredrag og til å treffe kunder og bransjekolleger, samt de glade guttene i enerWE! Middagen blir også en "høydare".

Hva deltakerne kan vente seg på workshopen? 

Jeg har blitt spurt av enerWE om å fortelle hvordan jeg tenker nettverksbygging og hvordan jeg bruker LinkedIn. Jeg har tidligere sagt litt om dette i Stavanger Aftenblad: http://www.aftenbladet.no/nyheter/okonomi/jobb/Linkedin-er-blitt-arbeidsredskap-3560648.html

Jeg kommer til å legge opp workshopen som en samtale og ønsker å høre hvilke erfaringer og kunnskaper de andre deltakerne har.

Vi gleder oss til å høre Trond Albert på årets konferanse!

Energy Communication Conference er et arrangement i regi av TEAM Nordmarka AS og enerWE.no. Regus er konferansens hovedsponsor.

Powered by Labrador CMS