TEAM Nordmarka

TEAM Nordmarka

TEAM Nordmarka arrangerer konferanser i en bred energibransje.

Annonsørinnhold:

Åpnet dørene for BBC og Sky

Publisert

Internt og ekstern gevinst.

Kjetil Hjertvik, Kommunikasjonsdirektør i E.ON Exploration & Production deltok denne uken på Energy Communication Conference. Her fortalte han om hvordan selskapet valgte å la BBC og Sky News besøke en av selskapets plattformer på britisk sokkel. Hensikten var å skape større forståelse for energisituasjonen og for olje- og energibransjen.

Gjennom å forklare hvordan E.ON E&P tenkte med hensyn til budskap kombinert med videoklipp av dekningen formidlet Hjertvik hvordan E.ON bygget sitt eget og bransjens omdømme basert på initiativ fra media.

Både BBC og Sky News hadde kontaktet flere selskaper før de kom til oss, men fikk nei. Vi synes dette var en fantastisk mulighet til å vise hva energibransjen gjør, sier Hjertvik.

BBC tok kontakt først, og kun kort tid etter tok også Sky News kontakt med selskapet med ønske om å produsere tv-sendinger fra Babbage-platformen. Begge tv-selskapene fikk komme ut til plattformen og snakke med ansatte der.

Vi ønsket å åpne dørene til den verden vi er en del av, sier Hjertvik.

E.ON E&P våget å slippe media inn, og dette ga bredere forståelse for energisituasjonen, og hvilken rolle E.ON spiller i denne. Prosjektene gav et positivt bidrat til arbeidet med å bringe igjennom budskapene om E.ON E&P som en langsiktig aktør. Selskapet bidrar med gass til 350.000 britiske hjem hver dag.

I tillegg gav dekningen en enorm boost internt i selskapet, forteller Hjertvik.

Det opplyses om at Ansvarlig redaktør i enerWE AS har eierinteresser i TEAM Nordmarka AS

Powered by Labrador CMS