TEAM Nordmarka

TEAM Nordmarka

TEAM Nordmarka arrangerer konferanser i en bred energibransje.

Annonsørinnhold:

Det beste ONS noensinne

Publisert

Hit kommer toppledere og beslutningstakere.

I år feirer ONS 40-årsjubilelum. I et intervju med enerWE.no gir Leif Johan Sevland, President & CEO for ONS råd og tips til deg som skal delta på arrangementet.

Hvor mange utstillere deltar på ONS 2014?

I 2012 var det 1264 utstillere, forteller Sevland. Vi regner med at vi ender opp med noenlunde det samme denne gangen.

Hvor mange besøkende forventer dere på ONS 2014?

I 2014 feirer ONS 40-årsjubileum. Besøkstallene har hatt en tendens til å øke for hver gang i løpet av disse årene. I 2012 hadde vi 60 000 besøkende fra over 100 land. Vi håper selvsagt at enda flere kommer i år. Jubileet skal markeres først og fremst ved at vi skal lage det beste ONS noensinne!

Hvordan kan utstillerne forberede seg best mulig til ONS 2014?

Vi vet at de aller fleste utstillere nå er godt i gang med å utarbeide konseptet for standene sine, hvilke budskap de skal fokusere på og hvem de ønsker å møte. Frem mot august blir det derfor viktig at de kommuniserer til forbindelsene sine at de skal være til stede på ONS, og i hvilken hall de har stand.

Det kommer mange besøkende, så for å få de profilene du ønsker til din stand, er det smart å gjøre litt forarbeid. I tillegg er det viktig for alle utstillere å følge med på all praktisk informasjon de får på e-post og i nyhetsbrev fra ONS. Hele tiden frem mot august kommer vi til å gi dem påminnelser, tips og informasjon om tilbudene som er tilgjengelig.

For bedrifter som skal reise til ONS er det også god idé å informere sine lokale presseredaksjoner om det.

Hvorfor bør man delta på ONS 2014?

Du bør delta på ONS 2014 fordi det er en av verdens viktigste møteplasser for den globale olje- og energibransjen. Hit kommer toppledere og beslutningstakere, statsråder, myndigheter, de store oljeselskapene og en stor del av den globale leverandørindustrien. Som regel benytter de anledningen til å lansere ny teknologi og kontrakter på ONS.

Vi er dessuten stolte av å kunne levere et særdeles bredt og godt program. I tillegg til utstilling består ONS av både en konferanse og en egen festival.

Temaet for konferansen er Changes, og det blir spennende innlegg om hvilke endringer bransjen står overfor, hvilke energiformer som kommer til å dominere og hvilken teknologi som utvikles. Du vil altså få et godt bilde av hvor det er mulighet for å gjøre business i fremtiden.

På kveldstid flytter vi oss til den intime havna i Stavangers sentrum, som under ONS rigges til festivalområde. Her blir det tettpakket med telt med servering og underholdning – og gode forhold for å knytte kontakter og treffe kjente i bransjen, avslutter Leif Johan Sevland!

Skal din bedrift delta på ONS? Klikke her.

Powered by Labrador CMS