TEAM Nordmarka

TEAM Nordmarka

TEAM Nordmarka arrangerer konferanser i en bred energibransje.

Annonsørinnhold:

8 uker praksis neste år

Publisert

Ønsker sommerjobb nå.

Energy Communication Conference er et arrangement i regi av TEAM Nordmarka AS. Konferansen arrangeres i Stavanger den 11. og 12. mars.

Konferansearrangøren legger stor vekt på nettverksbygging før, under, og etter konferansen. I den sammenheng vil lesere på enerWE.no i forkant av konferansen kunne bli bedre kjent med konferansedeltakerne.

Vi har intervjuet Kristine Kotte-Eriksen (bildet), Kommunikasjonsansvarlig i Kommunikasjonsforeningens studentlag i Volda. Hun deltar som frivillig medhjelper på Energy Communication Conference.

Hva studerer du?

Jeg studerer PR og kommunikasjon på Høgskulen i Volda, og er leder studentorganisasjonen PR-studentane som utfører store og små kommunikasjonsoppdrag i lokalmiljøet på frivillig basis. På den måten får vi praktisk erfaring, samtidig som vi bidrar med noe positivt til ulike deler av lokalsamfunnet.

I tillegg sitter jeg i Kommunikasjonsforeningens studentlag i Volda og er for sikkerhetsskyld tillitsvalgt i klassen.

Hva gjør du på fritiden?

Jeg liker å koble av med trening, gode venner, kreative studentmåltider og en morsom film. Det er lett å bli revet med av det høye aktivitetsnivået i Volda, og skillet mellom ”fritid” og ”studietid” er opp til hver enkelt å finne ut av. For min del glir de litt over i hverandre.

Hvilke forventninger har du til Energy Communication Conference?

Vi lever i et samfunn hvor informasjonsbehovet er umettelig og kanalene er mange (og toveis…).

Oljebransjen befinner seg midt i dette, på internasjonalt nivå – det er klart jeg har høye forventninger til denne konferansen!

Jeg har selv ambisjoner om å jobbe med ledelse og kommunikasjon, og håper noen deler erfaringer der kommunikasjonsgrep ikke har gått så bra.

Neste vår skal vi skrive bacheloroppgave og være to måneder i praksis, så nettverksbiten er viktig. Jeg er fleksibel, har veldig lyst til å reise og jobbe på engelsk, og ser etter en virksomhet å tilbringe sommeren i.

Du treffer Kristine og mange flere av hennes medstudenter på Energy Communication Conference 2014.

Det opplyses om at Ansvarlig redaktør i enerWE as har eierinteresser i TEAM Nordmarka AS.

Powered by Labrador CMS