TEAM Nordmarka

TEAM Nordmarka

TEAM Nordmarka arrangerer konferanser i en bred energibransje.

Annonsørinnhold:

Gi mannen en jobb!

Publisert

Du treffer han på #enerWE 2014.

Energy Communication Conference er et arrangement i regi av TEAM Nordmarka AS. Konferansen arrangeres i Stavanger den 11. og 12. mars.

Konferansearrangøren legger stor vekt på nettverksbygging før, under, og etter konferansen. I den sammenheng vil lesere på enerWE.no i forkant av konferansen kunne bli bedre kjent med konferansedeltakerne.

Vi har intervjuet Lars Vidar Gullestad (bildet), Leder for Kommunikasjonsforeningens studentlag i Volda. Han deltar som frivillig medhjelper på Energy Communication Conference.

Hva er dine gjøremål som student og aktiv i Kommunikasjonsforeningen?

Som PR, kommunikasjon og mediastudent i Volda er jeg enten opptatt med studier eller organisasjoner tilknyttet studiene. Så dagene går mellom forelesninger, lesing og møter.

Med verv som både entreprenør- og næringslivskoordinator for studenttinget og leder for Kommunikasjonsforeningen i Volda er det å bygge nettverk til det lokale næringslivet og andre partnere en stor del av oppgavene, samt koordinere og organisere de forskjellige prosjektene og oppgaver som det innebærer.

Hva gjør du på fritiden?

Med nær tilgang til fjord og fjell er en fisketur ikke langt unna, og kokkelering med gode venner skjer titt og ofte. Og man blir aldri for gammel til å koble av med Xbox.

Studietiden er den beste sjanse jeg har til å dedikere meg til kunnskap og fordypninger, så jeg tar to ekstra fag utenom mine ordinære, og vier mye tid til verv. Når studiene og vervene er interessante og spennende, er lesing og oppgaver innen dette som fritid å regne.

Hva er din forventning til Energy Communication Conference?

Olje- og energibransjen er retningen jeg vil jobbe innen. Så å få større innsikt i hvordan de jobber, og hvilke nåværende og fremtidige utfordringer de har, ser jeg frem til å få få innsikt i.

Konferanseprogrammet byr blant annet på olje- og energibransjens møte med nye medier, fremtidige kommunikasjonsutfordringer og strategisk kommunikasjonsarbeid. Dette ser jeg på som enormt spennende områder, og forventer å kunne knytte de praktiske utfordringen opp mot teoriene i mitt studie.

Sist, men ikke minst håper jeg på å treffe mange spennende mennesker innenfor kommunikasjonsfeltet, og forhåpentligvis finne en relevant og spennende sommerjobb for 2014.

Du treffer Lars Vidar og mange flere av hans medstudenter på Energy Communication Conference 2014.

Det opplyses om at Ansvarlig redaktør i enerWE as har eierinteresser i TEAM Nordmarka AS.

---

Powered by Labrador CMS