TEAM Nordmarka

TEAM Nordmarka

TEAM Nordmarka arrangerer konferanser i en bred energibransje.

Annonsørinnhold:

Et lite skritt for mENIGHETEN

Publisert

Et stort skritt for oljebransjen.

Oljebransjen er svært konservativ når det gjelder sosiale medier.

Et eksempel på dette er konferansen vi skal kjøre neste uke, forteller Chul Christian Aamodt, Ansvarlig redaktør i enerWE og konferansier på Høydekonferansen.

Vi kjenner bransjen veldig godt, og for å unngå uønskede situasjoner, så ber vi konferansedeltakerne om å legge vekk mobiltelefonen når foredragsholder er på scenen.

På Energy Communication Conference var det motsatt. I følge mange av konferansedeltakerne, så var dette den første konferansen i oljebransjen der sosiale medier har blitt benyttet aktivt for å dele erfaringer og knytte nettverk.

Helge Astad, Senior GIS Consultant i Geodata og medlem i programkomitéen har laget et sammendrag av hva som skjedde på sosiale medier underveis på konferansen. Du kan se sammendraget på Storify. I tillegg har han skrevet om konferansen på sin blogg.

Det blir spennende å se hvordan utviklingen går i oljebransjen når det gjelder sosiale medier.

Espen Eik deltok på Energy Communication Conference. Han tror ikke bruken av sosiale medier i oljebransjen vil endre seg drastisk med det første.

Vi vil nok se at flere og flere selskaper tar i bruk disse mediene, men det vil ta noen år før vi ser at de største selskapene tør å åpne seg opp. Dette gjelder for så vidt i hele kommunikasjonsprosessen til disse selskapene. Oljebransjen er kjent for å være veldig lukket.

En ting er ihvertfall sikkert. Energy Communication Conference var et lite skritt for mENIGHETEN (definisjon på de som er mest aktive på sosiale medier), men et stort skritt for oljebransjen.

Oppsummering av konferansen

Klikk her for å se film av foredrag, laste ned presentasjoner, se deltakerliste og deltakerevaluering fra Energy Communication Conference 2014.

Energy Communication Conference er et arrangement i regi av TEAM Nordmarka AS. Det opplyses om at Ansvarlig redaktør i enerWE AS har eierinteresser i TEAM Nordmarka AS.

Powered by Labrador CMS