TEAM Nordmarka

TEAM Nordmarka

TEAM Nordmarka arrangerer konferanser i en bred energibransje.

Annonsørinnhold:

Rekruttering tungt og vanskelig

Publisert

Sosiale medier et fortrinn.

Energy Communication Conference er et arrangement i regi av TEAM Nordmarka AS. Konferansen arrangeres i Stavanger den 11. og 12. mars.

Konferansearrangøren legger stor vekt på nettverksbygging før, under, og etter konferansen. I den sammenheng vil lesere på enerWE.no i forkant av konferansen kunne bli bedre kjent med konferansedeltakerne.

Vi har intervjuet Helge Astad, Senior GIS Consultant i Geodata AS. Han er medlem av programkomitéen for Energy Communication Conference.

Hva er ditt ansvarsområde på jobb?

Jeg jobber med data management og webkartløsninger for subsea som utleid konsulent til Statnetts sjøkabelavdeling.

I tillegg gjør jeg en del sosiale medier for Geodata AS: Google+, twitter og litt forskjellig. Det er morsomt å spe på subsea-erfaringen min med litt markedsføring og sosiale medier.

Geodata bruker sosiale medier til å nå nye kontakter, samt rekruttering. Rekruttering er tungt og vanskelig i geomatikkbransjen, men sosiale medier gir oss et konkurransefortrinn.

Hva gjør du på fritiden?

Jeg har startet opp Kodeklubben som er en del av Lær Kidsa Koding. (kidsakoder.no). Her legger jeg til rette for at det skal være enkelt å sette opp kurs som lærer barn å programmere.

I tillegg har jeg min egen Kodeklubb på Kjelsås, der 40 4.klassinger lærer å kode.

Jeg gjør sosiale medier for Kodeklubben ( @kodeklubben på twitter:  , Facebook: facebook.com/Kodeklubben og Google+ (søk det opp! )) og i tillegg har jeg styringen av Venstres Google+side.

Og så har jeg tre barn på 4, 7 og 11 år! De tar også litt tid:)

Hva er din forventning til Energy Communication Conference?

Jeg håper å lære om content marketing, employer branding, rekruttering og omdømmehåndtering. Dette er en gyllen mulighet til å få gode kontakter og lære mye. Jeg regner med at foredragene er gode,og håper på bra mingling i pauser og på kvelden.

Du treffer Helge Astad og mange flere på Energy Communication Conference 2014.

Det opplyses om at Ansvarlig redaktør i enerWE as har eierinteresser i TEAM Nordmarka AS.

Powered by Labrador CMS