TEAM Nordmarka

TEAM Nordmarka

TEAM Nordmarka arrangerer konferanser i en bred energibransje.

Annonsørinnhold:

Sitatsjekk er for pingler

Publisert

Som journalist kan du skrive det du vil.

Det stemmer kanskje ikke helt at vi journalister kan skrive hva vi vil uten å foreta sitatsjekk, men hvor viktig er det egentlig?

Anders Brenna fra Knowit har sterke meninger. Han har tidligere hevdet at bannerannonser er som skrikerunger (se filmintervju her), og han har blogget om at Sitatsjekk er for pingler.

Energy Communication Conference er et arrangement i regi av TEAM Nordmarka AS. På konferansen samles Redaktør i Norsk olje og gass, Pressekontakten i Petroleumstilsynet, Kommunikasjons- og Informasjonsdirektørene fra Statoil, Shell, E.ON Exploration & Production, Aibel, Eni Norge, FMC Technologies, Partnere i toneangivende kommunikasjonsbyråer som NOR PR og Corporate Communications, samt mange flere.

Vi har invitert Anders Brenna som foredragsholder. Brenna har bakgrunn fra blant annet DIGI.no, Aftenposten og Teknisk Ukeblad. I bloggposten Sitatsjekk er for pingler skriver Brenna følgende.

Hvis dette tullet med å kreve sitatsjekk uansett hva det dreier seg om ikke stoppes snart, så kommer pendelen til å snu med en rekyl som man bare kan oppleve på gamle kanoner, skriver Anders Brenna i sin bloggpost.

Det har gått så langt at jeg er på nippet til å innføre et prinsipp om ikke å gi kilder denne muligheten. Jeg er ikke der helt ennå, og mange tror sikkert at jeg i såfall vil bryte med pressereglene i Vær Varsom Plakaten. Det er ikke tilfelle.

Vi ser frem til møtet mellom Anders Brenna og kommunikasjonsdirektørene på en og samme arena på Energy Communication Conference i Stavanger den 11. og 12. mars 2014..

Let the games begin!

...

Det opplyses om at Ansvarlig redaktør i enerWE AS har eierinteresser i TEAM Nordmarka AS.

Powered by Labrador CMS