TEAM Nordmarka

TEAM Nordmarka

TEAM Nordmarka arrangerer konferanser i en bred energibransje.

Annonsørinnhold:

Studentene møter læremestrene

Publisert

Det blir læring begge veier.

Energy Communication Conference er et arrangement i regi av TEAM Nordmarka AS. Konferansen arrangeres i Stavanger den 11. og 12. mars.

Konferansearrangøren legger stor vekt på nettverksbygging før, under, og etter konferansen. I den sammenheng vil lesere på enerWE.no i forkant av konferansen kunne bli bedre kjent med konferansedeltakerne.

Vi har intervjuet Sondre Lund Edvardsen (bildet), Nestleder for Kommunikasjonsforeningens studentlag i Volda. Han deltar som frivillig medhjelper på Energy Communication Conference.

Hva er dine gjøremål som student og aktiv i Kommunikasjonsforeningen?

Å være PR-student i Volda, er som å være student de fleste andre steder: mye lesing, oppgaver og eksamener. Fordelen ved å studere PR, kommunikasjon og media er derimot at mye av det vi har om faktisk interesserer meg fra før. På den måten blir det faktisk ganske greit å lese mye pensum.

Det å ha verv i Kommunikasjonsforeningen går mye ut på å arrangere relevante arrangementer. Blant annet skal det arrangeres mediepuber og kommunikasjonsdager. Ellers er det en fin måte å bli kjent med nye folk innenfor bransjen!

Hva gjør du på fritiden?

Jeg prøver å bruke studietiden best mulig, blant annet gjennom relevante verv.

Jeg bruker også mye tid på Twitter for å holde meg oppdatert på bransjen. Det dukker stadig opp relevante tips og råd som kan være nyttig ikke bare i studielivet, men også for senere arbeidsliv.

Ellers er jeg som studenter flest; ute og treffer folk i helgene.

Hva er din forventning til Energy Communication Conference?

Jeg ser frem til å lære veldig mye i en bransje jeg ikke kan veldig mye om fra før. De største innen olje og kommunikasjon kommer, så jeg er helt sikker på å sitte igjen med mange nye tanker og ideer. Kanskje først og fremst hva de forventer av fremtiden – hva er det jeg bør spesialisere meg på nå som jeg er student?

Jeg er også spent å høre hvilke utfordringer de har i hverdagen. Olje- og energibransjen er noe mange har delte meninger om, så det blir lærerikt å høre hvordan det håndteres, spesielt med tanke på nye sosiale medier.

Du treffer Sondre og flere av hans medstudenter på Energy Communication Conference 2014.

Ps. Lyst til å holde deg oppdatert på hva PR-studentene gjør i Volda? Følg gjerne @privolda på Twitter!

Det opplyses om at Ansvarlig redaktør i enerWE as har eierinteresser i TEAM Nordmarka AS.

Powered by Labrador CMS