TEAM Nordmarka

TEAM Nordmarka

TEAM Nordmarka arrangerer konferanser i en bred energibransje.

Annonsørinnhold:

Video kan endre bunnlinja

Publisert

Tar Geelmuyden.Kiese-tyren ved hornet.

Erik Ræstad, Managing Director Wevideo tar Geemuyden Kiese-tyren ved hornet og refererer til gårsdagens kronikk i Dagens Næringsliv der man hevder at Energy Communication Conference ikke ser de store problemstillingene næringen står ovenfor. Han henvender seg til konferansedeltakerne og sier:

Jeg tror dere klarer å ha to tanker i hodet samtidig. Jeg ønsker å formidle at det er drivere og mekanisker for sosiale medier som kan overføres til den kommunikasjonen som drives i E&P.

Om oljeselskapene er introverte og forkynnelse av behovet for at oljeselskapene skal selge sine tjenester og merkevarer på Facebook har jeg ikke til hensikt å bidra med.

I likhet med tendensen Norsk olje og gass viser til, der markedsføringsbudsjettene flyttes i retning sosiale medier viser Ræstad til at dette er en global trend. Sakte med sikkert ser vi en global trend på hvor pengene flyttes. Store globale selskaper ser klare sammenheng mellom bruk av online video og inntektsøkning.

Video har store bruksområder, og det finnes mye finnes mye tall for hvor mye bra viedo kan gjøre, og dette kommer vi vil å se mer av i Norge. Både innenfor trening, kunnskapsdeling og internkommunikasjon kan video være et sterkt og nyttig virkemiddel.

Ræstad anbefaler å skape ambassadører, og være kort, konsis og regelmessig for å nå ut til mange.

For å vise potensialet i Wevideo viser Ræstad filmmateriale han har laget på veien.  Vil du vite hva som får folk til å huske budskapet ditt bedre?

Klikk her for lenke til kort film som ble vist på foredraget.

Link til film 

Det opplyses om at Ansvarlig redaktør i enerWE AS har eierinteresser i TEAM Nordmarka AS

Powered by Labrador CMS