TEAM Nordmarka

TEAM Nordmarka

TEAM Nordmarka arrangerer konferanser i en bred energibransje.

Annonsørinnhold:

Nettverksbygging av beste sort

Publisert

Alt handler om kommunikasjon.

Neste måned arrangeres Energy Communication Conference i Stavanger. Vi tok en prat med Synneva Erland, som skal delta på konferansen.

Hvor jobber du og hva er dine arbeidsoppgaver?

Alt handler om kommunikasjon! Jeg eier firmaet Synneva Erland Kommunikasjon og er partner i Norsk lederkonferanse. Mine fokus er kommunikasjon, verdispørsmål, bedriftskultur og ledelse. Jeg skreddersyr foredrag på norsk og engelsk. De kan utvides med debatter, diskusjoner og workshops. Jeg er tilknyttet Norsk Foredragsformidling, og får mange spennende oppdrag gjennom dem, bl.a. på årets Medarbeiderkonferanse.

Tv Vest har leid meg inn som kommunikasjonsekspert i flere sesonger, og jeg er fast kursleverandør til Jæren Produktutviklings program Mind Your Own Business og til Nav’s Kvalifiseringsprogram. Større selskaper som jeg har hatt samarbeid med: E.on, Exxon Mobil, Lyse, Eni, Altibox, og Akva group.

Hva liker du å gjøre på fritiden, når du ikke er på jobb?

Hagearbeid er min store lidenskap utenom jobb, så jeg går årets beste tid i møte akkurat nå. Å grave i jorda og se at det blir vakkert rundt meg er verdens beste terapi! Mine tre barn har selvfølgelig høyeste prioritet, og hver dag går jeg (eller løper!) tur med vår irske setter, Frodo. Musikk er dessuten nesten like nødvendig som mat.

Hva er din forventning til Energy Communication Conference 2015?

Først og fremst gleder jeg meg til å høre spennende og lærerike foredrag blant våre aller fremste eksperter på sine felt. Siden jeg selv ofte har oppdrag som går på kulturforskjeller og kommunikasjon på tvers av landegrensene, ser jeg spesielt fram til Ola Morten Aanestad sitt foredrag «Kommunikasjon nasjonalt vs. Globalt.»

Som «sosial medie-nerd» er det også selvfølgelig spennende at mange av innleggende handler om nettopp sosiale media. Dessuten gleder jeg meg veldig til å høre Linn Cecilie Moholt igjen. I fjor hadde hun foredrag på Norsk lederkonferanse, som jeg er grunnlegger av sammen med firmaet Norsk ledelse (June Kristin Lima Bru). Linn Cecilie Moholt sitter også i vårt Advisory Board, og er en dame som jeg har stor respekt for.

I tillegg er det jo utrolig inspirerende å møte mengdevis av mennesker som også har kommunikasjon som hovedfagfelt Nettverksbygging av beste sort!

Energy Communication Conference er et arrangement i regi av TEAM Nordmarka AS og enerWE.no. Regus er konferansens hovedsponsor.

Powered by Labrador CMS