TEAM Nordmarka

TEAM Nordmarka

TEAM Nordmarka arrangerer konferanser i en bred energibransje.

Annonsørinnhold:

Sponser familiehjem

Publisert

Konferansearrangør gir tilbake.

Oljeindustriens Økonomi- og Finanskonferanse arrangeres den 21. og 22. oktober. Konferansen arrangeres i regi av TEAM Nordmarka AS og enerWE.no. Deltek Nordic er konferansens hovedsponsor.

Tradisjon tro så sponser konferansearrangøren også et veldedig formål.

Vi har valgt å gi en gave til Home of Bahati, forteller Leif Røv, styremedlem i TEAM Nordmarka AS.

Home of Bahati er en humanitær forening som formelt ble stiftet 13.06.2012. Organisasjonen driver Bahati House, et familiehjem i Tanga i Tanzania som åpnet i desember 2011. 

Olje og humanitært arbeid

Nina Ousdal jobber til daglig i Subsea 7. På fritiden er hun styreleder i Home of Bahati.

Vi er takknemlige for gaven vi får fra Oljeindustriens Økonomi- og Finanskonferanse og TEAM Nordmarka AS, sier Nina Ousdal. Gaven er et veldig fint bidrag til familiehjemmet.

Nina Ousdal, jobbet i 2010-2011 som frivillig ved Tanga International Competence Center (TICC) i Tanga, Tanzania. TICC jobber med utviklingshjelp og har i flere år sponset to familiehjem i Tanga.

Et familiehjem er et hjem for foreldreløse barn eller barn som har blitt forlatt av foreldre som ikke kan eller ikke vil ta seg av dem. Nina jobbet mye i fattige landsbyer i Tanga regionen og så det store behovet for flere slike hjem og startet arbeidet med å samle midler til et nytt hus. Med hjelp fra 28 sponsorer åpnet Bahati House i november 2011 og tar seg i dag av 12 barn fra 6-16 år.

Et ekte hjem

Familiehjemmet skal ikke føles som et barnehjem, men som et ekte hjem.

Barna i familiehjemmet får vokse opp i et trygt hjem der de får mat, rent vann og klær. De får oppmerksomhet og omsorg, noe de fleste av dem aldri har opplevd.

Samtidig får de stabile vilkår og skolegang. Målet er at barna skal bo i huset og få nødvendig støtte til utdanning slik at de vokser opp med større forutsetninger for en fremtid der de kan ha mulighet til å klare seg selv.

Powered by Labrador CMS