INTEK

INTEK

Empty article - Subtitle

Annonsørinnhold:

Dette er nøkkelen til høy produksjon og lavt sykefravær!

Publisert

Invester i og tilpass industrielle roboter og produksjonen blir ekstremt kosteffektiv.

Raufoss Technology AS har satset på nytekning i sin produksjon av hjuloppheng i aluminium for store bilfabrikanter som Volvo, Jaguar og Ford  fra det lille tettstedet Raufoss. Ved hjelp av INTEK har de automatisert produksjonen og redusert kostnadsnivået såpass at de nå konkurrerer ut lavkost-land som for eksempel Kina.

Robotene får mer ut av fabrikkarbeideren.

Grunnet robotiseringen av produksjonen har de som jobber på fabrikken fått større ansvar og mer kompetanse. Fabrikksjef Christoffer M. Braathen sier at fabrikkarbeideren nærmest er som en ingeniør å regne, som får mere tid til å betjene linja, overvåke robotene og produksjonen.

Bestillingene renner inn.

Daglig leder i INTEK Anita Hager forteller at flere og flere oppdager fordelene ved å automatisere sin produksjon og har stor pågang fra kunder som ønsker å investere for å gjøre produksjonen sin smartere. Sammen med Intek finner disse bedriftene skreddersydde og gjennomtenkte løsninger hvor robotene produserer optimalt. Intek har lang erfaring fra bilindustrien og annen industriproduksjon som de tar med seg inn i alle bransjer som har et behov for effektivisering. Olje – og energibransjen har det vært stille fra en stund, men Hager sier at de også begynner å merke pågang fra disse bedriftene.

Powered by Labrador CMS