INTEK

INTEK

Empty article - Subtitle

Annonsørinnhold:

Henter produksjonen tilbake fra Kina

Publisert

Gjennom automatisering og bruk av roboter svarer det seg for Raufoss Technology og produsere hjuloppheng til flere av verdens store bilfabrikanter som bl.a. Volvo og Mercedes fra Norge.

Raufoss Technology AS satser og investerer nå tungt og kjører sin produksjon døgnet rundt. Med hjelp fra INTEK har de klart å redusere bemanning, øke produksjon og gjøre kostnadsnivået svært konkurransedyktig mot Kina. Så konkurransedyktig at det faktisk svarer seg å beholde den her hjemme i Norge.

Fabrikksjef Christoffer M. Braathen er defor svært fornøyd med robotene som er skreddersydd for Raufoss Technologys produksjon gjennom grundige programmeringer og simuleringer. Alle roboter finjusteres for å gjøre produksjonen optimal ifht kvalitet og drift.

Fulle ordrebøker

Og de er ikke alene, flere andre aktører har oppdaget verdien av automatiserte roboter og daglig leder Anita Hager i Intek Engineering er storfornøyd. Hun forteller e24.no  at hun synes det er morsomt at det går så bra for mange av dem som de har hjulpet med løsninger for effektivisering av produksjon.

Powered by Labrador CMS