INTEK

INTEK

Empty article - Subtitle

Annonsørinnhold:

La robotene lafte hytten din

Publisert

Med tradisjonsrik prakt reiser man ultramoderne hytter med smarte tømmerstokker.

I den vesle fjordbygda Glomset, kun 30 minutter med bil fra Ålesund, finner man Stordfjord Hotell, et såkalt boutiquehotell som er inspirert av norske tradisjoner kombinert med moderne komfort. Rundt hotellet står flere bygg i fulltømmer, og nå også et praktfullt Isolaft bygg.

Ved første øyekast ser man gjerne ikke at bygget er noe annet enn et vanlig hus i fulltømmer, da det har det like store og flotte uttrykket med dimensjonerte tømmerstokker. Men inne i bjelkene skjuler det seg moderne teknologi som gjør tømmerstokkene isolerte og solide, og som gjør at det ikke er noe krymp, ingen setning eller bevegelse i bygget.

Dette er grunnen til at alle fremtidige bygg rundt Stordfjord Hotell vil komme i Isolaft.

Isolafts teknologi som gjør tømmerstokkene smart
Isolafts teknologi som gjør tømmerstokkene smart

Bli oppdatert! Meld deg på vårt nyhetsbrev her

Norsk lokal produksjon med norske råvarer og norske leverandører

Daglig leder ved LOXIT Isolaft AS, Kari Mette Ski forteller om en gründer ved navn Bjarne Nordli som drømte om å få et godt isolert tømmerbygg selv og tok derfor kontakt med eier av LOXIT Isolaft, Knut Flakk. Flakk tente på ideen og dermed var utviklingen av Isolaft byggesystemer igang. Idag er LOXIT Isolaft en fabrikk som produserer smarte tømmerstokker i Eidviska i Tennfjorden, like utenfor Ålesund og de er stolte av å kunne produsere med norske råvarer og leverandører i Norge.

Kun mulig med automatisert robot i produksjonen

For å klare holde kostnadene nede slik at de kan tilby byggesystemet til rimelige priser har Intek hjulpet dem med å få automatisert store deler av produksjonen. Dermed har de en produksjonslinje som har lite krav til bemanning. – Når vi klarer oss med kun 3 mann i produksjon, betyr det at vi har stort rom for vekst i forhold til den investeringen som er gjort, forteller daglig leder i LOXIT Isolaft, Kari Mette Ski stolt.

Daglig leder i LOXIT Isolaft AS, Kari Mette Ski
Daglig leder i LOXIT Isolaft AS, Kari Mette Ski

[caption id="attachment_28297" align="alignnone" width="300"] Daglig leder i LOXIT Isolaft AS, Kari Mette Ski[/caption]

Følg oss på Facebook

LOXIT Isolaft har nemlig investert i en robot som gjør veldig mye av det tunge arbeidet og som effektiviserer produksjonen. Roboten har utmerket seg i fabrikken og Ski forteller at den er blitt en aldri så liten attraksjon når de har gjester på besøk. – I tillegg setter vi pris på at når vi mennesker er litt slitne og har en dårlig dag, så vet vi ar roboten gjør jobben sin, avslutter Ski.

Powered by Labrador CMS