Annonsørinnhold:

Nå er det enkelt å benytte en god beredskapsløsning selv når du befinner deg langt unna kontoret

Publisert Sist oppdatert

Beredskapsprogramvare har brukt å være tungvint å ta i bruk, men nå har RAYVN gjort det enkelt å benytte en god beredskapsløsning selv når du befinner deg langt unna kontoret og beredskapspermen din.

Så snart hendelsen oppstår, lar RAYVN deg hurtig sammenkalle beredskapsteamet via app eller web. Det hele kan faktisk gjøres med kun to tasteklikk i mobilappen.

Gjennom å bruke predefinerte maler, sikrer du at hendelseshåndteringen samsvarer med tiltakskortene deres, og du har hele tiden full kontroll med hvem i beredskapsteamet som har respondert til innkallingen, mm.

Underveis i hendelsen hjelper RAYVN deg med å føre en tidsstemplet logg over hendelsen. Beredskapsteamet gjør oppføringer i loggen fra der de måtte befinne seg, det være seg i beredskapsrommet, på reise eller på hytta. Hele teamet får umiddelbart oversikt over hverandres loggføringer, bilder de deler med hverandre, mm.

Når hendelsen er over, kan du umiddelbart hente ut en komplett rapport som viser en full logg, hvor hurtig beredskapsteamet ble sammenkalt, mm. Dette er en uvurderlig kilde til videre læring og forbedring av organisasjonen med tanke på fremtidige hendelser.

Flere RAYVN-kunder omtaler RAYVN som like enkel i bruk som Facebook. Det setter de stor pris på, og lover å gjøre det de kan for å fortsatt levere en god beredskapsløsning som er så enkel å bruke at systemet blir en hjelp i en stresset situasjon, fremfor en stor byrde.

Ta gjerne en titt på introduksjonsvideoen, øverst i saken, som viser hvor enkelt systemet er i bruk.