Pilotech

Pilotech

Empty article - Subtitle

Annonsørinnhold:

Ta hånd om krisen fra mobilen

Publisert

Store industrikonsern eller liten lokalbedrift – beredskapen blir ivaretatt.

Når en krise inntreffer er de første timene kritiske, og de første handlingene avgjørende for om bedriften lykkes med krisehåndteringen totalt sett.

Enkel løsning på stort problem

Pilotech har utviklet løsningen InCaseIT – et sky-basert krisehåndteringssystem basert på spisskompetanse innenfor operativ ledelse og operasjonell krisehåndtering fra norsk luftfart, Luftforsvaret og internasjonal telekommunikasjon. Løsningen kan tilpasses enhver organisasjon, alt fra internasjonale industriforetak til små lokalbedrifter.

- InCaseIT digitaliserer beredskapsplanen og gir deg en felles styringsmodell. Vi tilbyr en alt-i-ett løsning eller du kan velge moduler som passer din organisasjon. Systemet er det eneste faktiske mobile krisesystemet på markedet i dag, forteller salgsdirektør i Pilotech, Harald Axelsen.

Vet hva som må til

Menneskene bak Pilotech vet basert på lang erfaring med risiko, beredskap og krisehåndtering at bedriften har bruk for et praktisk verktøy som er enkel i bruk når ulykken inntreffer.

- InCaseIT oppfyller et markedsbehov for et operasjonelt og komplett krisehåndteringssystem som er enkelt å bruke. Løsningen er designet for å være tilgjengelig fra alle mobile plattformer og dekker hele kriseprosessen fra planlegging, varsling og prosedyrer, til operativ bruk med felles dashboard, dokumentasjon, media- og pårørendehåndtering, forklarer Axelsen.

Spredt for alle vinder

Siden 2013 har store og små bedrifter i Skandinavia, Øst-Europa, Asia og Sør-Amerika tatt i bruk InCaseIT som sin beredskapsløsning. Blant de norske kundene finner vi Widerøe, Vard Group, Olav Thon Group og Dyreparken.

- Våre kunder dekker et stort spekter av segmenter fra noen av verdens største industriforetak, selskaper innen luftfart, transport, verft og kommuner til små lokale produksjons- og tjenestebedrifter.

Deler erfaringer

Pilotech samler kommunikasjons- og beredskapseksperter til å dele sine erfaringer og kunnskap gjennom konferansen Oslo Crisis Management Conference (OCMC) i 2016. I år avholdes den 11.-12.februar.

- InCaseIT passer for alle, uansett størrelse på organisasjon og risikonivå. Det koster ikke det hvite ut av øyet og kunden er i gang på fem minutter uavhengig av kunnskapsnivå, avslutter salgsdirektøren.

Powered by Labrador CMS